0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
XMCX Montat pe Perete Spălătorie uscător de haine Pliabil Pliabil Acordeon Extensibil Retractabil Haine Airer Linie de Spălat Folosi cu economie de Spațiu (Dimensiune : 80cm/31.5 în)

XMCX Montat pe Perete Spălătorie uscător de haine Pliabil Pliabil Acordeon Extensibil Retractabil Haine Airer Linie de Spălat Folosi

RON 116.60
En el almacén

Din mărfuri

【Locul de utilizare】 : utilizarea în interior și exterior - pentru oriunde în cazul în care aveți nevoie pentru a închide spațiul.Dormitor baie camera de zi, balcon streașină cameră de utilitate garderoba de birou, hotel, etc. 【Ușor de instalare】 : montat Pe perete raft de uscare este ușor de a plasa utilizați doar accesorii pentru a repara corect pe perete și poate fi folosit.Acesta va rămâne robust și durabil. 【Din oțel inoxidabil, uscător de haine】 : suportul pentru uscare este fabricat din durabil 304 din oțel inoxidabil care poate suporta greutatea umedă de spălat sau umed spălat, fara rugina sau crăparea. 【Mare spațiu de uscare】 : metal uscător de haine are 6 tije care este foarte potrivit pentru îngustă haine și se poate extinde spatiul de raft de uscare. 【Telescopic de pliere】 : Aceasta acordeon-tip pliere montat pe perete cuier de haine este un joc super, economisind astfel spațiulextinde numai atunci când este nevoie și ori atunci când nu este necesar.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie