0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
XIX iPhone 12 Pro Max Cazul Premium din Piele Flip Folio se Acoperă cu Kickstand și Portofelul Credit Sloturi pentru Apple iPhone 12 Pro Max (Maro, iPhone 12 Pro Max 6.7)

XIX iPhone 12 Pro Max Cazul Premium din Piele Flip Folio se Acoperă cu Kickstand și Portofelul Credit Sloturi pentru Apple iPhone 12

RON 59.98
En el almacén

Din mărfuri

01-Premium din Piele : lucrat Manual din cea mai moale piele naturala. 02-pe Tot parcursul Protecție : O moale, flexibil cauciucat TPU titular.Interior menține telefonul în siguranță și securizat.Protectie Drop Out - Și-o piele naturala exterior de buze oferă dublă protecție. 03-Deține Cărți și Facturile : Transporta carduri, facturi si telefonul într-un accesoriu elegant. 04 - Built-in Kickstand : Un built-in de vizualizare sta îl face ușor să se bucure de filme oricând. 05-Ușor de Acces : O moale TPU interior cu decupaje precise face butoane si porturi ușor accesibile.Fabricat din cele mai moi din piele.Sloturi pentru carduri de credit și de numerar.Închidere magnetică.Reglabil hands-free kickstand.Difuzor ții pentru apeluri telefonice.Suport încărcător wireless.Precis decupaj pentru toate porturile.Fabricat din cea mai moale piele naturala,.pielea va îmbătrâni de-a lungul timpului,.oferind caz o frumoasă patină unică de sosire.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie