0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
XINDONA Compatibil cu Fitbit versa3/Fitbit Sens Benzi , din Silicon Moale Sport Mansete Curea de Înlocuire ,Înlocuirea Bratara Curea Accesorii pentru Femei Barbati (Galben, L)

XINDONA Compatibil cu Fitbit versa3/Fitbit Sens Benzi , din Silicon Moale Sport Mansete Curea de Înlocuire ,Înlocuirea Bratara Curea

RON 19.18
En el almacén

Din mărfuri

1.Dispozitiv compatibil : Aceste silicon înlocuirea benzilor compatibil cu Fitbit Sens / Fitbit-Versa 3, nu dispozitivului inclus. 2.Dimensiuni : Mici : 5.3"au scăzut cu 7,7" /135mm-195mm.Mare : 6.3" -8.5" /160 mm-215 mm. 3.culoare : mai Multe culori diferite trupe pentru tine de a alege.Diverse benzi de culoare pentru tine de a utiliza pentru fiecare costum în fiecare zi, face ca viața ta să fie colorat și plin de vigoare. 4.Apă & Rezistent la Sudoare : Aceste Versa 3 / Sens benzi sunt realizate din flexibile de silicon premium.Ele sunt moi, ușor și durabil, foarte confortabil de purtat. 4.Apă & Rezistent la Sudoare : Aceste Versa 3 / Sens benzi sunt realizate din flexibile de silicon premium.Ele sunt moi, ușor și durabil, foarte confortabil de purtat.Silicon curea de schimb este compatibil cu Fitbit Sens / Fitbit-Versa 3 și este disponibil în două dimensiuni : Mici : 5.3-7.7 /135mm 195mm.De mari dimensiuni : 6.3 8.5 /160 mm 215 mm.Există multe culori diferite pentru tine de a alege, de a face viața mai colorat și plin de vitalitate, potrivite pentru diferite ocazii.Bratara este madeof moale din silicon de înaltă calitate.Este ușor de instalat și eliminați, nu sunt necesare instrumente!Sudoare dovada și rezistent la apă, ușor și durabil, foarte confortabil towear.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie