0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Wireless Căști de Anulare a Zgomotului,ENC & ANC Căști Bluetooth,Modul de Transparență & 6 Built-in Microfon,Sunet Imersiv,pentru a Evita Accidental Atinge,32 de Ore de Redare,Bluetooth 5.1,IPX5 Impermeabil (Negru)

Wireless Căști de Anulare a Zgomotului,ENC & ANC Căști Bluetooth,Modul de Transparență & 6 Built-in Microfon,Sunet Imersiv,pentru a

RON 119.98
En el almacén

Din mărfuri

TECH EXPERT AJUTOR : Real experți disponibil 24/7 pentru a vă ajuta cu set-up, probleme de conectivitate, troubleshooting și mult mai mult. . 【ANC Tehnologie】hibrid Avansat tehnologia de anulare activă a zgomotului : 1.FF mic colectează de zgomot exterior și de a genera inversat undele de sunet pentru a contracara zgomotul extern, FB mic pe interior a elimina în continuare primite de zgomot în ureche.Se poate reduce zgomotul cu până la 35db la diferite scenarii. 【Excelent Telefon și Sunet de Calitate】G91 Tiny Pods folosit-o de 10 mm polimer de înaltă titan placat cu diafragma care oferă muzică captivantă experiență.Built-in 6 mic spori vorbim de voce și de a elimina zgomotul exterior, face telefonul mai clar. 【Evita Accidental Atingeți】Unic bridge-design,precis tactil zonă de pavilioane.Evita operațiunile provocat accidental prin atingere. 【Transparență】Modul Dublu-clic pe earbud, transparența modul pe când auzi "APT PE".Microfoane va îmbunătăți colectarea de sunet extern și o amplifică.Puteți auzi împrejurimile mai clar atunci când ascultați muzică. 【Ușor & Design Ergonomic】Fiecare casca are 3 silicon ureche capace în diferite dimensiuni, doar alege dimensiunea care vi se potrivesc cel mai bine.Un singur pavilioane greutăți de doar 4,6 g, corp ușor păstrează poartă mai confortabil chiar și pentru o lungă perioadă de timp.Dacom G91 Tiny Pods.ANC & ENCTransparency Mode Avoid Accidental-touch Design6-Mic Clare Telefon Call4.6g Super Light pentru cazare wearing Bluetooth 5.1 de Stabil Și de o Conexiune mai Rapidă.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie