0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
VAEHOLD Lazy Susan placă Turnantă Spice Rack Organizatorul pentru Dulap de Bucatarie, Tava de Stocare pentru Fructe, Gustări, Salate - Organizatorul pentru Dulap, Camara, Baie, Masă, Cosmetice - 9 1/4 (2 fonduri proprii de Nivel 2 PACK)

VAEHOLD Lazy Susan placă Turnantă Spice Rack Organizatorul pentru Dulap de Bucatarie, Tava de Stocare pentru Fructe, Gustări, Salate

RON 59.98
En el almacén

Din mărfuri

【EASY GLIDE - se ROTESTE la 360°】 Fiecare platan funcționează pe buna-alunecare rulmenți pentru o ușoară rotire de fiecare dată. 【Durabil】durabile Realizate din plastic de înaltă calitate pentru ani de utilizare.Este foarte usor de curatat si de intretinut.Ansamblul este, de asemenea, foarte convenabil. 【FRIENDLY de DESIGN】Fiecare nivel este mobilat cu un non-alunecare de suprafață pentru a păstra în sticle plasate.Inteligent cu ramă marginea previne elemente de la alunecarea de pe margine. 【MULTIFUNCȚIONAL UTILIZAȚI】Lazy Susan vă permite să utilizeze în caz contrar spațiu irosit în colțuri de bucătărie cabinetului, perfect pentru blaturi de mese, bucătărie, masă, chiar și pentru o masă în aer liber, când va găzdui o petrecere eveniment cu delicatese pentru toată lumea. 【ECONOMISI SPAȚIU BINE】tip Revolving rack maximizează spațiul de stocare, în special în dulapuri de colț și adânc dulapuri de bază în cazul în care elementele pot fi greu pentru a ajunge la.Acest 2 tier oțel inoxidabil rotative placă turnantă vă va permite să economisi spațiu și păstrați condimente și condimente, în cadrul ajunge ușor. 1) rotativ 360° design : ușor pentru a roti, toate elementele pot fi puse frumos, și ușor de accesat. 2) 2-strat de design : economisi spațiu. 3) de Înaltă perete exterior : în scopul de a preveni elemente de la alunecarea atunci când organizatorul se mișcă. 4) de Mare capacitate : lățimea de 9 1/4 inch în diametru poate oferi spațiul de care aveți nevoie pentru depozitare. 5) materiale de Înaltă calitate : VAEHOLD 2-strat rotativ spice rack este fabricat din durabil BPA-free plastic. 6) Clare : clar design circular de bucătărie cutie de depozitare permite să vizualizați cu ușurință conținutul fiecărui organizator.Compact format este mare pentru apartamente, apartamente, camere camin, Rulote, rulote și cabine.Mare pentru oficii, dulapuri, blaturi, dulapuri și rafturi.Încercați să-l în interiorul cabinet baie, cămară, frigider, ambarcațiuni, grădiniță, acasă, birou, servicii de spălătorie sau cameră de utilitate, garaj, pe blaturi, rafturi sau sub chiuveta.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie