0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
TSWEET Călătorie Genți pentru Bărbați Weekend Geantă Sport Geantă Sport cu Pantofi Compartimentul de Bagaje Pliere compact, alaturi de Sac Rezistent la Apă (de Culoare : Gri, Dimensiune : 452228cm)

TSWEET Călătorie Genți pentru Bărbați Weekend Geantă Sport Geantă Sport cu Pantofi Compartimentul de Bagaje Pliere compact, alaturi

RON 40.98
En el almacén

Din mărfuri

❤ Această geantă sport din Impermeabil Oxford pânză material ușor, durabil și rezistent la rupere.Travel bag este, de asemenea, suficient de compact pentru a fi transportat ca bagaj pe scurt evadare de week-end, în cele mai multe cabine de aeronave. ❤ Perfect pentru sport & fitness : Cu o dimensiune externă de 39*20*25 cm , 45*22*28cm, puteți cu ușurință pachet sport, prosop, pantofi de sport, etc. în geantă sport.În plus, sac de sport poate fi situat în micul vestiar la sala de sport. ❤ Uscată și umedă de separare : rezistent la apa buzunare pentru a stoca pantofi sau haine murdare, pentru a realiza uscată și umedă separarea de stocare. ❤ Ușor pentru a transporta: geanta de voiaj este ușor, la modă și durabil.Acesta va fi tote și cross-body saci de bagaje, detașabile curea de umăr ajustabilă și două mânere,Yoga Club, Club de Badminton, Înot, teren de Baschet, Sală de sport etc. Puteți pune tot ce ai nevoie în buzunar atunci când sunteți afară de sport. ❤ Elegant și sofisticat sac de sport și geanta de voiaj cu funcția de rucsac, lustruire / umed compartiment.Toate-scop arma pentru sport, turism, timp liber, locul de muncă și facultate.Potrivit pentru doamnelor și domnilor. ❤ Această geantă sport din Impermeabil Oxford pânză material ușor, durabil și rezistent la rupere.Travel bag este, de asemenea, suficient de compact pentru a fi transportat ca bagaj pe scurt evadare de week-end, în cele mai multe cabine de aeronave.❤ Perfect pentru sport & fitness : Cu o dimensiune externă de 39*20*25 cm , 45*22*28cm, puteți cu ușurință pachet sport, prosop, pantofi de sport, etc. în geantă sport.În plus, sac de sport poate fi situat în micul vestiar la sala de sport.❤ Uscată și umedă de separare : rezistent la apa buzunare pentru a stoca pantofi sau haine murdare, pentru a realiza uscată și umedă separarea de stocare❤ Ușor pentru a transporta: geanta de voiaj este ușor, la modă și durabil.Acesta va fi tote și cross-body saci de bagaje, detașabile curea de umăr ajustabilă și două mânere,Yoga Club, Club de Badminton, Înot, teren de Baschet, Sală de sport etc. Puteți pune tot ce ai nevoie în buzunar atunci când sunteți afară de sport.❤ Elegant și sofisticat sac de sport și geanta de voiaj cu funcția de rucsac, lustruire / umed compartiment.Toate-scop arma pentru sport, turism, timp liber, locul de muncă și facultate.Potrivit pentru doamnelor și domnilor.Nume : Sport sală de gimnastică bag Available culori : roz, negru, gray Compartment design : geanta principal + uscat și umed separare sac + independent de pantofi bag Fabric : Oxford cloth Lining : Polyester Size : 39*20*25 cm, 45*22*28cm Application : călătorie/fitness/inot/yoga/sports Note : produsul poate avea o ușoară diferență de culoare din cauza luminii.Culoarea reală va prevala.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie