0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Sigiliu de căldură Saci-Psihiatru Plastic 100 Buc Căldură Termocontractibile Sac POF Material Suflanta de Aer Cald Shrink 20cm Mână Presiune de Etanșare Mașină Arma de Căldură Pentru Psihiatru Ambalaj (Culoare : mașină de Etanșare)

Sigiliu de căldură Saci-Psihiatru Plastic 100 Buc Căldură Termocontractibile Sac POF Material Suflanta de Aer Cald Shrink 20cm Mână

RON 154.04
En el almacén

Din mărfuri

★În scopul de a face procesul de cumpărături mai plăcută, veți primi produsele tale preferate în termen de 20 de zile. ★Psihiatru geanta caracteristici : Fabricat din 100 de bucăți de transparent POF material, căldură puternică rezistență, tenacitate, utilizați un pistol de aer cald să se micșoreze și sigilați-l uniform, până când este complet înconjurat. ★ ★ Caracteristici de suflanta de aer cald : 2000 W 220 V electrice industriale suflanta de aer cald poate regla temperatura și volumul de aer, și de înaltă calitate element de încălzire asigură funcționarea fiabilă și în siguranță. ★Caracteristicile de etanșare mașină : 220 V mână presiune de etanșare mașină, temperatura poate fi ajustat în mod liber între 8 moduri.Lățimea elementului de încălzire este de 3 mm iar lungimea este de 20 cm, care oferă o mai bună performanță de etanșare. ★Pof căldură termocontractibile filmul are o gamă largă de aplicații, potrivit pentru conservarea noastre cărți, cadouri, arhive și alte elemente.Se poate păstra produsele noastre proaspete și ordonat. ♦Detalii produs : 1. POF căldură filme termocontractibile, transparentă, puternică rezistență, protecția mediului, 100 buc/sac, utilizați un pistol de aer cald să se micșoreze și sigilați-l uniform până când acesta este complet surrounded2. Industriale pistol de aer cald, 2000 W putere mare, de înaltă și joasă 2-nivel de ajustare, încălzire rapidă viteză, aer de mare volum, de largă utilizare, ușor de operat, de economisire a energiei și tăcut.3. Snack mașină de etanșare are o tensiune nominală de 220 V, un apăsat mână pungă de plastic cu căldură termocontractabile de film, și o etanșare lungimea de 20cm.Acesta poate fi ajustată în 8 niveluri pentru a satisface cerințe de etanșare din diverse materiale și temperaturi.♦POF psihiatru sac parametri : Material : POF material Features : transparență ridicată, bun gloss Quantity : 100 bucati/punga♦pistol de aer Cald parametri : putere de Ieșire : 2000w Temperature : 150°℃~ 550 CPower frecventa : 50 Hz~ 60 Hz Voltage : 220 ~ 240 V1st de viteze volum de aer : 150-300 (L min)2 viteze volum de aer : 250-500 (L min) Zgomot :

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie