0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Siebzeh Apus de soare Premium Gros Yoga Mat Eco Friendly Cauciuc Sănătate&Fitness Non-Alunecare Mat pentru Toate Tipurile de Exercitii de Yoga si Pilates (72 x 24 x 6mm)

Siebzeh Apus de soare Premium Gros Yoga Mat Eco Friendly Cauciuc Sănătate&Fitness Non-Alunecare Mat pentru Toate Tipurile de Exercitii

RON 105.98
En el almacén

Din mărfuri

【Eco-Friendly Material】yoga mat este fabricat de înaltă calitate material TPE, și TPE are de înaltă densitate și elasticitate mare.TPE materialul este 100% non-toxic și în condiții de siguranță pentru a utiliza.Nici EVA, nici din PVC, fără toxicitate, nici substanțe chimice nocive. 【Mat Dimensiuni】72 cm lungime, 24 cm lățime și 0,6 cm grosime, Cu un finisaj moale. 【Ușor de Ori & Carry】yoga mat poate plia cu ușurință, făcându-l ideal travel yoga mat.Trebuie să fie o călătorie perfect mat set pentru toată lumea.Perfect se potrivesc pentru yoga, pilates, picnic de familie și de călătorie.În plus, puteți avea o odihnă după exercițiu. 【Multi Scop】Acest lucru Este mare în aer liber și interioară, MAT, ideal pentru a folosi ca un covor podea în dormitorul tău sau pentru animalele de companie pentru a vă relaxa și să se joace pe ea.Perfect pentru pilates, exerciții de clasă, sala de sport, duș, camping, turism, plajă, și mai mult!. 【Mașină de spălat】pad este lavabila, poate fi ușor de curățat cu masina pentru a proteja corpul și hainele de murdărie nedorite.Simt ușurința de a se bucura de exercițiu oricând.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie