0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Roller Roată de Exercițiu Role Singură roți de Presă Abdominală Roată Role, Echipamente de fitness Pentru Acasă Interior Body-Building Fitness Cu Rogojină (Culoare : O)

Roller Roată de Exercițiu Role Singură roți de Presă Abdominală Roată Role, Echipamente de fitness Pentru Acasă Interior Body-Building

RON 317.38
En el almacén

Din mărfuri

MUSCHII ABDOMINALI ȘI de JOS a spatelui roti ROLE :Intareste dumneavoastră de bază într-un mod eficient și sigur, ajutându-vă pentru a arde calorii, pentru a îmbunătăți abdominale rezistenta și de a construi un pachet de șase. * Acest abdominale roata va ajuta să-și exercite întreaga bază, consolidarea abdomen, spate și părțile laterale. * Potrivit atât pentru bărbați și femei, de la incepatori la profesionisti.Este potrivit pentru a vizat partea superioară a corpului exerciții precum și o parte din activitățile de zi cu zi. * Nu numai pot exercita abdomen, dar, de asemenea, de a promova arderea grasimilor in timpul de formare rezistenta, reducând astfel greutatea. * Ușor de utilizat, simplu înainte și înapoi mișcări, nu complicate, de învățare pentru a utiliza.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie