0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Rapid Încărcător Wireless cu Bluetooth Speaker Wireless Charging Stand Compatibil pentru iPhone12.În Plus.Mini,iphone11.În Plus,11Pro,11Pro Max, Xs,XS Max,XR, X,8,8 Plus,Samsung(Negru Complet)

Rapid Încărcător Wireless cu Bluetooth Speaker Wireless Charging Stand Compatibil pentru iPhone12.În Plus.Mini,iphone11.În Plus,11Pro,11Pro

RON 145.90
En el almacén

Din mărfuri

【Fără fir, Încărcare Rapidă】Nostru rapid Samsung/Iphone încărcător wireless este de 1,5 ori mai rapid decât standard încărcător wireless, este de design fără fir cu LED indicator, pur și simplu funcționează și încărca telefonul, punând-o pe wireless de încărcare rapidă a sta, de a salva timp prețios. (Notă : vă rugăm să încărcați fără un caz telefon sau cu un caz de telefon care grosimea mai mică de 6 mm.). 【Încărcător Wireless Bluetooth Speaker】Soar Owl bluetooth incarcator este de bas profund.Cu Bluetooth 4.2 & NFC și de stat de arta componente acustice, încărcător wireless cu difuzor are un tweeter si un subwoofer puternic.Compatibil cu toate dispozitivele Bluetooth. (Numele de Bluetooth este WN1). 【"NFC" și Speaker de Calculator Încărcător】Deschide funcția NFC a telefonului dvs., pur și simplu atingeți "NFC", zona de sus, telefonul va activa automat funcția Bluetooth.Mai convenabil pentru a reda muzica de pe telefon sau printr-un cablu audio de 3,5 mm pentru a conecta la calculator pentru a viziona video cu difuzor.Compatibil cu toate NFC telefoane. 【Practic și Universal Încărcător Wireless Speaker】Soar Owl rapid încărcător wireless pentru i Phone XS, XS Max, XR, X, 8, 8 Plus / Samsung Galaxy S10+, S10, S9+, S9, Nota 8, S8, S8 Plus, Nota 7, S7 EDGE, S7, S6 ACTIVE, S6 DUOS, NOTĂ S6, S6 EDGE+, S6, NOTE EDGE, NOTE 5 / Nokia Lumia 920 / LG Nexus 4 dispozitiv este foarte compatibil. 【1 An Garanție Vorbitor Încărcător】Acest Difuzor Bluetooth Wireless vine cu CE, FCC, Ro HS certificate, cu 1 An Garanție de Producător și de 30 de zile fără întrebări politica de returnare.Orice problemă, vă rugăm să ne contactați pentru înlocuire gratuită sau restituire.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie