0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
QJKW de uz Casnic Cârlig Cununa Cuier Lungime Reglabilă Coroană de flori, Folosite pentru Ușa din Față Grele Cununa de Cârlig, Folosit pentru Decorarea Cârlig Folosit pentru a Atarna Obiecte de zi cu Zi (Culoare : Bronz)

QJKW de uz Casnic Cârlig Cununa Cuier Lungime Reglabilă Coroană de flori, Folosite pentru Ușa din Față Grele Cununa de Cârlig, Folosit

RON 29.98
En el almacén

Din mărfuri

1. Robust : cununa suport pentru usa de la intrare este din oțel inoxidabil durabil material, cu o lungă durată, suprafață netedă și moale pernă, care poate proteja ușa de la zgârieturi și este cea mai bună alegere pentru utilizarea acasă. 2. Dimensiuni : lungime de cununa cuier poate fi reglată, de la 15.15 la 25.19 cm, lățime : 1.18 inch, potrivit usa grosime : 1.8 cm sau mai puțin, greu de design poate deține 20 de lire sterline. 3. Ușor de instalat : ușa Noastră cununa de cuier este cel mai potrivit pentru usi cu o grosime mai mică de 1,8 inci, și poate fi ușor de instalat pe ușă, fără unelte, fără șuruburi, fără foraj, și ușor pentru a închide ușa. 4. Multifunctional : ghirlanda cuier de pe ușă pot fi folosite nu numai pentru vacanta si decoratiuni de Craciun, dar, de asemenea, foarte potrivit pentru agățat pălării, paltoane, genți sau alte necesități de zi cu zi. 5. Utilizate pe scară largă : un design elegant, cârlig.Foarte potrivit pentru agățat coroane de flori la ușă, foarte potrivit pentru familii, partide, Crăciun, Anul Nou, etc.Cununa cuier cu lungime reglabilă, pentru heavy-duty coroană de cârlige pe ușa din față, pentru decorative hooksfeature : 1. Robust : cununa suport pentru usa de la intrare este din oțel inoxidabil durabil material, cu o lungă durată, suprafață netedă și moale pernă, care poate proteja ușa de la zgârieturi, și este cea mai bună alegere pentru utilizarea acasă.2. Dimensiuni : lungime de cununa cuier este reglabilă, variind de la 15.15 la 25.19 cm, lățime : 1.18 inch, potrivit usa grosime : 1.8 cm sau mai puțin, heavy-duty design poate deține 20 de lire sterline.3. Ușor de instalat : ușa Noastră rozeta cuier este cel mai potrivit pentru usi cu o grosime de mai puțin de 1,8 inci, și poate fi ușor de instalat pe ușă, fără unelte, fără șuruburi, fără foraj, și ușor pentru a închide ușa.4. Multifunctional : ghirlanda cuier de pe ușă pot fi folosite nu numai pentru vacanta si decoratiuni de Craciun, dar, de asemenea, foarte potrivit pentru agățat pălării, paltoane, genți sau alte necesități de zi cu zi.5. Utilizate pe scară largă : un design elegant, cârlig.Foarte potrivit pentru agățat coroane de flori la ușă, foarte potrivit pentru familii, partide, Crăciun, Anul Nou, etc. notă : 1. Datorită diferite de afișare și efecte de lumină, culoarea reală pot fi ușor diferite de imagine.Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o abatere de 1-3 cm.2. Există doar un singur cârlig, cu excepția coroană de flori.caietul de sarcini : Nume : Coroană Hanger Material : Inox steel Size : așa Cum se arată în imagine, lungimea este reglabila de la 15.15 la 25.19 inches The pachetul include : 1 x cununa hanger Please permite 2-3% eroare din cauza manuală de măsurare și asigurați-vă că nu te superi oefore ordering The fotografii de produs sunt luate în natură, pentru că de fotografiere este diferit de lumină și de afișare, poate exista o diferență de culoare, mărfurile sunt supuse reale fel VĂ MULȚUMESC!.

Este mai mare decât informațiile

Name:
Wreath Hanger
Material:
Stainless steel
Size:
As shown in the picture, the length is adjustable from 15.15 to 25.19 inches
The package includes:
1 x wreath hanger :
Please allow 2-3% error due to manual measurement and make sure you do not mind oefore ordering :
The product photos are taken in kind, because the shooting is different from the light and the display, there may be color difference, the goods are subject to the actual kind :
THANK YOU! :

Produse din categorie