0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
QFFL Tip Sertar Bucatarie Crăpătură Raft de Depozitare, de Utilitate Organizator Raft, Baie Îngust Podea, Rafturi, pentru Dormitor, Hol, Antreu, Debara (Culoare : Alb)

QFFL Tip Sertar Bucatarie Crăpătură Raft de Depozitare, de Utilitate Organizator Raft, Baie Îngust Podea, Rafturi, pentru Dormitor,

RON 108.00
En el almacén

Din mărfuri

【Utiliza Spațiu】Baie dulapuri de depozitare liber în picioare este de design pentru a face casa ta organizate și frumos, fără a ocupa prea mult spațiu.Este o alegere perfecta pentru camerele cu spatiu limitat. 【De Material】raftul este fabricat din oțel carbon, care este robust și durabil. 【Economie de spațiu de Design】contemporan design modern permite suportul pentru a oferi capacitate maximă în spațiu minim și alunecă fără efort într-mici, aparent inutil spațiu strâmt, alături de dulap sau frigider.Este pentru a fi utilizate în bucătărie sau folosit ca baie de cabinet lângă toaletă. 【Cel Mai bun de Stocare Helper】Acesta oferă un funcțional de spațiu de stocare în timp ce maximizarea spațiului disponibil în baie, și, de asemenea, vă permite să utilizați rapid accesorii pentru baie.Unic cabinet de design este perfect pentru depozitarea eficiență și o experiență de încredere. 【Client Service】 Dacă aveți orice problemă cu skinny coș, nu ezitati sa ne contactati.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie