0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Pliere Cutie de Prânz, Student Portabil Poate Fi Încălzit în Cuptorul cu Microunde Cutie de Prânz, Potrivit pentru Scoala, Birou, Picnic Z-2020-9-3 (Dimensiuni : 660ml)

Pliere Cutie de Prânz, Student Portabil Poate Fi Încălzit în Cuptorul cu Microunde Cutie de Prânz, Potrivit pentru Scoala, Birou, Picnic

RON 136.48
En el almacén

Din mărfuri

★COMPLET CONFORTUL PLAN de MASĂ - efortul Tau de a premake de mese pentru o săptămână și reîncălzirea ei să se bucure sunt realizate mult mai ușor cu pregatire de masă containere , nostru cutii bento sunt custom-made pentru cea mai activă în minte să mănânce sănătos și umple dreptul porții de mâncare în cel mai scurt timp. ★CONGELATOR în condiții de SIGURANȚĂ -O alegere excelentă pentru birou, scoala, picnic..★Potrivit datelor clientului, la fel de multe ca 85.6% dintre clienții care folosesc produsele noastre.Cred că nu va fi dor de ea!★Vă mulțumesc foarte mult pentru navigare, și vă doresc o viață fericită!★Servicii : Promisiunea de a vă oferi cea mai bună calitate.Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră.Sper că toate au joc distractiv!★Notă : 1. Există unele erori în măsurarea manuală a datelor, vă rugăm să consultați materialul object2. Acest pachet conține doar produsul, și nu conține nici obiecte decorative pentru design pictures3. Din cauza diferenței de lumină și de afișare în timpul fotografierii, aceasta poate provoca diferențe-o anumită măsură.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie