0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Perie de dinti electrica cu 5 Capete de Perie Reîncărcabilă Periuta de dinti Electrica pentru Adulti si Copii 6 Moduri de Selecție, cu 2 Minute de a Construi într-Timer Inteligent Home & Travel Periuta de dinti (Alb)

Perie de dinti electrica cu 5 Capete de Perie Reîncărcabilă Periuta de dinti Electrica pentru Adulti si Copii 6 Moduri de Selecție,

RON 35.96
En el almacén

Din mărfuri

【6 MODURI OPȚIONAL】 - Personalizate periaj experiență cu 6 moduri : modul Curat, poloneză modul, mai Blande modul, modul Alb, modul de Mascare. 6 moduri diferite de a se potrivi pentru diferite condiții de dinți și gingii și chiar ia pe deplin grijă de sensibile orale și a dinților. 【2 MINUTE CRONOMETRU INTELIGENT 】Există o scurtă pauză la fiecare 30 de secunde în uz.Acest lucru este la 2 MINUTE CRONOMETRU INTELIGENT pentru a vă reaminti de a echilibra cele patru domenii de gura ta și de a ajunge medic stomatolog recomandat periajul timp. 【DUPONT CAPETE de PERIE】 perii sunt realizate cu dupont de nailon, care sunt moi, rezistente la uzură și non-absorbante, asigura o siguranță și blând periaj experiență."W" forma de design, poate se potrivesc perfect gingiile și dinții într-greu-la-ajunge la zone pentru o curatare profunda. 【VIBRAȚIE ÎNALTĂ】 Sonic periuțe de dinți electrice angajează puternice motoare alimentate de a realiza 38.000 de lovituri pe minut.Curăță eficient dinții și gingiile.IPX7 rezistent la apă ușoară apă de clătire după fiecare utilizare. 【Garanție de satisfacție】Noi dorința de a oferi un produs de înaltă calitate și servicii excelente.Dacă aveți orice probleme , vă rugăm să ne contactați direct.Ne-ar dori să încerce bune pentru a ajuta.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie