0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
OMYLFQ Ceasuri pentru Camera de zi Decor Chinez Acrilice Ceas de Perete cu Binecuvântarea Caracter Ceas de Perete cu Numere Mari Ceasuri Moderne de Decorare Camera de zi Ceas de Perete Quartz Ceas de Ceas de Perete Mare (Size : B)

OMYLFQ Ceasuri pentru Camera de zi Decor Chinez Acrilice Ceas de Perete cu Binecuvântarea Caracter Ceas de Perete cu Numere Mari Ceasuri

RON 78.20
En el almacén

Din mărfuri

1. [Caracteristici principale produs] : Noul stil Chinezesc ceas de perete cu Fu caracter, mare ceas de perete digital, material acrilic pentru decorarea camerei de zi, două dimensiuni sunt disponibile. 2. [Fin] : Nou material acrilic, manoperă fin, unic, forma, contur clar, clasică și generos. 3. [Ușor de citit] : cifre arabe sunt ușor pentru persoanele în vârstă și copiii să citească timp. 4. [Mișcarea tăcut] : Silent scanare mișcare, funcționare silențioasă, nu dure ticăit, somn liniștit. 5. [All-meci moda] : Fu reprezintă noroc și noroc, potrivit pentru birouri, camere de zi, dormitoare, camere de copii, școli și alte ocazii.Nume produs : perete clock Product material : Acrylic Prompt descriere : 1. Vă rugăm să verificați dimensiunea și culoarea inainte de a cumpara.2. Acest produs conține numai un ceas de perete și nu conține bateriile.Este recomandat să utilizați de carbon baterii (nu sunt incluse), și nu folosiți prea multe baterii alcaline.3. Vă rugăm să rețineți că diferite monitoare poate provoca o ușoară culori, vă rugăm să înțelegeți diferența.4. Datele de mai sus este numai pentru referință, iar dimensiunea este numai pentru referință.Dimensiunea reală va prevala.Dacă există o mică eroare, vă rugăm să consultați produsul real.mulțumesc.5. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, vom rezolva problema cât mai curând posibil.6. Sunteți bineveniți să împărtășiți și feedback-ul astfel încât să putem oferi cu cele mai bune produse și servicii.*În general, logistica este, de obicei trimis în termen de 1-5 zile, și timpul estimat de sosire este de aproximativ 10-20.Calitate cuarț matura circulație pentru a păstra tăcerea și corecte, nu mai enervant ticăie, care oferă liniștit și confortabil moment.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie