0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Okuyonic Călăfătui Bandă, Bandă de Etanșare autoadezivă 3.2 m Modele Deosebite Impermeabil pentru Căzi de baie Bucatarii Baie Colțuri Camere de Duș de Perete Podea Colțuri

Okuyonic Călăfătui Bandă, Bandă de Etanșare autoadezivă 3.2 m Modele Deosebite Impermeabil pentru Căzi de baie Bucatarii Baie Colțuri

RON 150.40
En el almacén

Din mărfuri

3.2 M BANDĂ de ETANȘARE : lungimea nostru bandă de etanșare este de aproximativ 3,2 M, care pot fi tăiate în mod liber în funcție de nevoile reale, cu marginile libere.UTILIZATE pe scară LARGĂ : banda De sigilare este utilizat pe scară largă în articulații sau lacune de aragaz, căzi de baie, bucătării, baie colțuri, camere de duș, lavoar de perete și podea colțuri.BANDĂ de ETANȘARE autoadezivă Nostru bandă de etanșare auto‑adezivă de design, care are o lungă durată efect de etanșare, rezistent la apă și nu este ușor de mucegai.De ÎNALTĂ CALITATE : călăfătui banda este confectionata din pvc de înaltă calitate, durabil, ecologic, de suprafață, reduce pete, ușor de curățat.POATE FI de 90° PLIAT : Această casetă pot fi îndoite la 90° la strâns de etanșare a rosturilor între perete fără a deteriora suprafața obiectului.Caracteristică : 1. Auto‑adeziv design, are o lungă durată efect de etanșare, rezistent la apă și nu este ușor de mucegai.2. Această bandă poate fi rabatat la 90° la strâns de etanșare a rosturilor între perete fără a deteriora suprafața obiectului.3. Lungimea este de aproximativ 3,2 M, care poate fi tăiat în mod liber în funcție de nevoile reale, cu marginile libere.4. Utilizarea de înaltă calitate, material PVC, durabil, ecologic, de suprafață, reduce pete, ușor de curățat.5. Lucrări de găurire bandă, pur și simplu coaja off și apăsați banda auto‑adeziva pe suprafață în termen de câteva minute.Caietul De Sarcini : Tip De Element : Etanșare Tape Material : PVCWeight : Aprox. 198g / 7oz Product Dimensiune : Aprox. 320x3.8cm / 126.0x1.5in Lista de pachete : 1 x Etanșare Tape1 x Aderență Promoter Note : 1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.3. Vă rugăm să curățați bine suprafața și asigurați-vă că acesta este uscat.Înainte de instalare, vă rugăm să eliminați toate existente silicon silicon agent.4. Vă rugăm să cu atenție măsura lungimea zonei să fie sigilate pentru a determina lungimea corectă și taie banda în mod corespunzător.5. Cel mai bun temperatura camerei este de aproximativ 25℃.Dacă temperatura este prea mică, vă rugăm să folosiți un uscător de păr să-l încălzească înainte de etanșare pentru o mai bună lipire.6. Apăsați ferm pe bandă și așteptați aproximativ 8-10 ore pentru a se asigura o perfecta cu cel mai bun efect.

Este mai mare decât informațiile

Item Type:
Sealing Tape
Material:
PVC
Weight:
Approx. 198g / 7oz
Product Size:
Approx. 320x3.8cm / 126.0x1.5in
Package List:
1 x Sealing Tape :
1 x Adhesion Promoter :
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Please clean the surface thoroughly and make sure it is dry. Before installation, please remove all existing silicone caulking agent. :
4. Please carefully measure the length of the area to be sealed to determine the correct length and cut the strip accordingly. :
5. The best room temperature is around 25℃. If the temperature is too low, please use a hair dryer to heat it before sealing for better bonding. :
6. Press firmly on the strip and wait for about 8‑10 hours to ensure a perfect with the best effect. :

Produse din categorie