0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Oglindă de machiaj de Masă de Masă, de 2 Ori Amplificator de 360 de Rotație față-Verso Oglinda de la Baie, Utilizate pentru Dormitor Ras (Culoare: Negru, Dimensiune: 7 inch)

Oglindă de machiaj de Masă de Masă, de 2 Ori Amplificator de 360 de Rotație față-Verso Oglinda de la Baie, Utilizate pentru Dormitor

RON 710.00
En el almacén

Din mărfuri

Design rafinat : de lux, produse moderne nu au nevoie să-și petreacă mare preț.Suntem de moda, modern, simplu și oglinzi de perete sunt o frumoasa declaratie.Mare frumusete : Dacă puteți satisface cerințele dumneavoastră pentru toate situațiile, vă poate arăta fața detalii atunci când desenați ochi, rimel, perfect pentru a-și arăta fața ta detalii. 360 ° Rotire Scalabile Design : Aceasta lupa este montat pe perete cu o retractabil pliere braț.Puteți să-l aduce aproape de fata ta pentru a vedea de aproape și puneți-l în spatele de perete pentru a economisi spațiu.HD lupă : lupa este potrivit pentru machiajul de zi cu zi și de îngrijire personală, oferind conditii excelente de reflexie și claritate, dar nu bătător la ochi, care arată adevărata frumusețe.360 ° ajustare liber, asigurându-se perfect și confortabil perspectivă, face montat pe perete, oglinda de machiaj, să ai grijă de tine din orice unghi.Cadou rafinat : Acest perete oglindă de machiaj este un cadou perfect pentru soția, colegii, prietenii, fiica.dimensiune : 7 inch Culoare : Black Keep noastre cosmetice cu oglindă.Acest tip de oglinda virtuala 2x este amplificat, în mod clar, uita-te la pielea ta și machiaj.Domeniul de aplicare : diametrul Oglinzii : 8 inchesmaterial : metal Shape : round Size : 7 inch de 2 ori amplificationfeature : - oglinzi cu de 2 ori de amplificare.-360 de design de rotație poate fi ajustat la orice unghi doriți. - Materiale metalice, fara rugina, anti-coroziune si durabil de calitate. - Design ieftin, potrivit pentru familii, hoteluri, bai, etc. Pentru machiaj, dressing, ras, etc. Bale : 1x oglinda de perete.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie