0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
NYKK Birou Laptop Pliabil Multifunctional Pat Dormitor de Cămin Studențesc Dormitor Studiu Masă Acasă Mic Notebook Masă Masă Poală de Birou (Size : X-Large)

NYKK Birou Laptop Pliabil Multifunctional Pat Dormitor de Cămin Studențesc Dormitor Studiu Masă Acasă Mic Notebook Masă Masă Poală

RON 29.60
En el almacén

Din mărfuri

Panoul are patru nivele de ajustare, care pot fi ajustate cu ușurință.Slotul pentru card design poate stoca obiecte mici, cum ar fi tablete și telefoane mobile.Anti-derapare bariera previne tabletă, telefon mobil și alte obiecte de la alunecarea.Bariera este detașabil și convenabil de a folosi.Manopera rafinat, colturi rotunjite, nu este ușor să fi lovit, și mai sigur.Depozitare sertar, design mâner ascuns în interiorul, adăpostește obiecte mici, comod si practic.Denumire produs : Laptop Desk Product material : bamboo Tips : 1. Vă rugăm să verificați dimensiunea inainte de a cumpara.Datorită măsurare manual, o eroare de 0-5 cm se va produce.rog să fie excused2. Cu excepția altor elemente decât Laptopul de Birou se arată în fotografii de produs.3. Vă rugăm să rețineți că, din cauza monitoare diferite, pot exista mici diferențe de culoare, vă rugăm să înțelegeți.4. Datele de mai sus este numai pentru referință, dimensiunea este măsurată manual, fiecare variabilă poate fi diferit, vă rugăm să consultați produsul real.mulțumesc.5. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, vom rezolva problema cât mai curând posibil.6. Bine ați venit dumneavoastră de partajare și feedback-ul astfel încât să vă putem oferi produse și servicii mai bune.7. Va multumim pentru vizita magazinul meu, faceți clic pentru a intra în magazinul meu, acolo va fi o mulțime de produse pentru referință, logistică, în general, ne va livra în termen de 1-3 zile, și timpul estimat de sosire este de 9-15 zile.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie