0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Non-Adeziv Unghii Patch-uri, Picior de Îngrijire Unghii Autocolante de Corecție Autocolant Adeziv-Gratuit pentru Barbati Femei Pedichiura Profesionala Paronichie Unghii Îngrijire Instrument (50 buc)

Non-Adeziv Unghii Patch-uri, Picior de Îngrijire Unghii Autocolante de Corecție Autocolant Adeziv-Gratuit pentru Barbati Femei Pedichiura

RON 31.98
En el almacén

Din mărfuri

✅【MATERIALE de ÎNALTĂ CALITATE】 Două seturi de unghii corecție autocolante sunt realizate din materiale de înaltă calitate pentru utilizarea practică. ✅【Se POTRIVEȘTE BINE PE PICIOR】 Profesionale patch adoptă maneta mecanica pentru a schimba unghiul de creștere a unghiilor, îndreptați fiecare parte de unghii, lipici strat inferior de patch-uri este ferm și poate se potrivește bine pe picior.SCENARII DE UTILIZARE. ✅【OFERI O MARE GRIJĂ PENTRU UNGHIILE TALE】 Unghia Corector adoptă maneta mecanica pentru a schimba unghiul de creștere a unghiilor, oferă o mare grija pentru unghiile tale pentru a vă menține sănătos. ✅【MENȚINE UNGHIILE SĂNĂTOASE ȘI CALMA DUREREA】 Ca unghiile cresc spre interior, se poate lua bun grijă de unghiile tale și păstrați-le sănătos și calma durerea.Corectarea este nedureros și blând pentru. ✅【POTRIVIT PENTRU UTILIZARE la DOMICILIU ȘI PROFESIONALE UTILIZAȚI】 Profesionale paronichie instrument de tratament, îmbunătăți în mod eficient de unghii incarnate.PRINCIPALA CARACTERISTICĂ ✦ Impermeabil si respirabil, poate fi purtat în mod normal. ✦ Paronichie tratament eficient pentru a proteja unghiile de la picioare. ✦ Flexibil și confortabil de purtat. ✦ Auto-adeziv design, ușor de utilizat. ✦ Reduce Durerea Apăsătoare Feeling PRODUCT DETALIU - MATERIALE : Non-Țesute - DIMENSIUNE PRODUS : 10 CM X 5 CM × 0 CMPACKAGE CONȚINUTUL ( 10 Autocolante / Set ) ( 20 Autocolante / 2 Set ) ( 30 Autocolante / 3 Set ) ( 50 Autocolante / 5 Set ).

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie