0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Nhlzj XIAOQIANG Montat pe Perete Oglindă de Machiaj cu Marire,cu Două Fețe Pivotant de Montare pe Perete Oglindă,față-Verso Extensibila,Rotire 360 Grade (de Culoare : 8, Dimensiune : 10x)

Nhlzj XIAOQIANG Montat pe Perete Oglindă de Machiaj cu Marire,cu Două Fețe Pivotant de Montare pe Perete Oglindă,față-Verso Extensibila,Rotire

RON 699.42
En el almacén

Din mărfuri

▲【OGLINDĂ DUBLĂ față-VERSO】3/5/7/mărire de 10x, permițându-vă pentru a vedea fiecare detaliu al pielii,o mare pentru a face cerere de machiaj,ras,și pensare afară firele de păr nedorite o briza. ▲【PLIABIL OGLINDĂ】oglinda De machiaj, permite o rotație de 360 de grade,cu brat flexibil poate extensibila atunci Când nu este utilizat,acesta poate fi pliat la perete extinderea brațul este ideal pentru camerele cu spatiu limitat. ▲【MULTI-SCOP】design Elegant,ar fi potrivit pentru casa,hotel,spa-uri si baie,etc. Ideal pentru aplicarea în machiaj, cum ar fi purtarea de lentile de contact,pensare sprancene,make-up,tuns și bărbierit,etc. ▲【De ASIGURARE a CALITĂȚII machiaj/shaving Package Continut : 1 x Perete Oglindă de Machiaj★Service-magazinul Nostru funcționează în bună-credință și are satisfacția clientului ca scopul său.Noi credem că sunt mulțumiți de calitatea și excelența produselor noastre.Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Noi vă oferim o soluție satisfăcătoare.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie