0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Nhlzj Curat și Luminos 8 în Perete Oglindă de Machiaj, față-Verso Extensibila, Rotire 360 Grade Rotatie, Flexibil Gooseneck, și de Blocare de Aspirație (Culoare : 10x)

Nhlzj Curat și Luminos 8 în Perete Oglindă de Machiaj, față-Verso Extensibila, Rotire 360 Grade Rotatie, Flexibil Gooseneck, și de

RON 79.20
En el almacén

Din mărfuri

【Led iluminat】Noastre de baie vanity mirror este iluminat cu led-uri pentru a se asigura că veți obține reflecții clare și naturale de lumină, ceea ce face machiajul sa arate mai natural și radiant, devenind în centrul mulțimii. 【Oglindă dublă față-Verso】1 X și 3/5/7/optic 10 X calitate oglindă pentru a satisface machiaj are nevoie. 3/5/710x mărire permițându-vă pentru a vedea fiecare detaliu al pielii, o mare pentru a face cerere de machiaj, ras, și pensare afară firele de păr nedorite o briza. 【360 de grade de Rotație a fi montat pe perete oglindă de machiaj sunt dotate cu un dublu-oglindă design care poate fi rotit 360 de grade pentru a satisface nevoile dumneavoastra de la unghiuri diferite, oferindu-vă un mod rapid și ușor de experiență de machiaj. 【De Asigurare a calității Machiaj / Shaving Shape : Round Color : Gold Orientation : Vertical Frame Material : Metal Swing Brațul Incluse : Yes Bulb Tip : LEDPositive 1 : 1 apartament mirror Magnification Rata : 3/5/7/10 X.

Este mai mare decât informațiile

Mount Type:
Wall Mounted
Mirror Diameter:
8 inches (20cm)
Mirror Type:
Bathroom / Vanity; Makeup / Shaving
Shape:
Round
Color:
Gold
Orientation:
Vertical
Frame Material:
Metal
Swing Arm Included:
Yes
Bulb Type:
LED
Positive 1:
1 flat mirror
Magnification Rate:
3/5/7/10X

Produse din categorie