0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
necaces Coada de Lumină de Frână Spate Semnalizare Stop pentru 49cc motor de 50cc Chineză Scutere Gy6 Tao Tao 125cc 150cc motociclete.

necaces Coada de Lumină de Frână Spate Semnalizare Stop pentru 49cc motor de 50cc Chineză Scutere Gy6 Tao Tao 125cc 150cc motociclete.

RON 43.98
En el almacén

Din mărfuri

★【Materiale de înaltă calitate】GY6 Coada de Lumină este fabricat din material excelent cu grad ridicat de transparență.Luminozitate maximă de lumini.Interne fire sunt realizate din materiale dure, care este acoperit cu cauciuc pentru a preveni deteriorarea mai mare măsură. ★【Montarea】lumina Din Spate proiectat cu semnalizare de frână + lumină + lumină de funcționare se potrivesc pentru Chinezi 49cc motor de 50cc Motociclete Scutere Gy6 Moped, cum ar fi Coolsport,Tao Tao.Tensiune : 12 V; Putere : 20 W. ★【】 Dimensiune Lumina Dimensiuni(L x W) : 290 x 107 mm / 11.42 x 4.21 inch; Gaura de Sus de la Distanță : 147 mm / 5.79 inch. ★【Dovada de apă】Fără apă în urma ploilor torențiale, a proteja becul de la apa sau de noroi daune fără slăbirea lumina. ★【】 Instalarea 5 pini conector(5 fire) și 2 pini conector (2 fire).Verde + portocaliu-Stânga semnale rândul său, Albastru+verde .. Chiar semnale rândul său, Galben-verde + verde-lumina de Frână, Galben-verde + maro lumină de Funcționare.Circuitul intern este sudat cu fermitate pentru a prelungi durata de viață a lămpii spate.Necaces părți este un brand care se concentrează pe murdărie, biciclete, ATV-uri, du-te, kart si alte motociclete & powersports accesorii.Accesoriile noastre includ frecvent utilizate piese de schimb și personalizate modificări.Vom actualiza toate produsele si piesele de care aveți nevoie va apărea în magazinul nostru.Dacă aveți orice întrebări despre produs, vă rugăm să lăsați o întrebare sau să ne anunțați prin e-mail, vom răspunde pentru tine.Dacă aveți mai multe nevoi, vă rugăm să ne anunțați prin e-mail.Suntem bucuroși să vă servească.Crede-ma, cand ai plasat comanda, pentru prima dată, o poveste lungă între noi este doar începutul.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie