0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
N/H Tuns caini Pisici de Ras cu Zgomot Redus Reîncărcabilă, fără Fir de Companie Clippers Grooming Kit cu 3 trepte Profesional de Tuns Animale Pet Grooming Kit

N/H Tuns caini Pisici de Ras cu Zgomot Redus Reîncărcabilă, fără Fir de Companie Clippers Grooming Kit cu 3 trepte Profesional de Tuns

RON 51.96
En el almacén

Din mărfuri

Vibrații reduse și design ultra liniștită.Zgomotul atunci când se lucrează este de numai aproximativ 50 db, pentru a ajuta animalul de companie să se simtă în largul, nu mi-e frică taie parul mai. 4 garda piepteni.Reglabil tăiere pieptene este aplicabilă pentru tăiere păr de diferite lungimi; și detasabila ghid piepteni pentru rapid, ușor pieptene modificările și versatilitate sporită.De mare capacitate litiu-ion, poate fi încărcat prin USB cablu oricând și oriunde.Pot fi spalate sub apa fila direct sau scoateți lama și se spală.În condiții de siguranță și Lamă Ascuțită.Upgrade din oțel inoxidabil lamă fixă și ceramică se deplasează lama poate oferi o performanță de tăiere excelentă.Ușor și ergonomic design face ușor de a deține și operează pentru a permite o netedă și convenabil de intretinere experiență.Caracteristică : mașină de Tuns set păstrează animale de companie mereu în căutarea de bine, este foarte util atât acasă și profesie salon de utilizare!Complet nouă, ușor de utilizat, cu limitarea pieptene această mașină de tuns asigura o tăiere în condiții de siguranță și curat și ordonat de păr rezultat.Nu mai scumpe facturi pentru animale de companie îngrijire și o poți face într-un mod simplu.Caietul de sarcini : putere Motor : 3.7 V metoda de Încărcare : mufă de încărcare și de încărcare dublu scop Blade material : Titan lama ceramica Proces : galvanizare suprafață strălucitoare Limita pieptene : 4-18 mm Pachetul Include : 1 × Pet clipper 1 x USB cablu de date 1 x Perie de Curățare 4 × Atașamente Pieptene 1 × Ascuțitoare 1 × pieptene de Oțel 1 × animale de Companie manipularea psihologică foarfece 1 × animale de Companie unghiera vă Rugăm să Rețineți : în cazul în care animalele de companie se par lung si gros, aveți nevoie pentru a utiliza foarfece de tăiat scurt la început, în caz contrar clippers se pot bloca în sus și nu funcționează în mod corespunzător. -Din cauza restrictii de livrare, pachetul nu include ulei de accesorii. -Din cauza companiei neregulate upgrade-uri și de revizuire.Dacă parametrii, formă detalii, ambalaj sau accesorii s-au schimbat, vă rugăm să înțelegeți.

Este mai mare decât informațiile

Motor power:
3.7V
Charging method:
charging plug and charging dual purpose
Blade material:
Titanium ceramic blade
Process:
electroplating bright surface
Limit comb:
4-18mm
Package Includes:
1 × Pet clipper  :
1 × USB data cable :
1 × Cleaning Brush :
4 × Comb Attachments  :
1 × Sharpener :
1 × Steel comb :
1 × Pet grooming scissors :
1 × Pet nail clippers :
Please Note:
if your pets get long and thick hair, you need to use scissors cut shorter at first, otherwise the clippers may jam up and don't work properly.
-Due to the shipping restrictions, your package does not include oil accessories. :
-Due to the company's irregular upgrades and revisions. If the parameters, shape details, packaging or accessories have changed, please understand. :

Produse din categorie