0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Mop Microfibra Lavabila Reutilizabile Mop Cap Durabile Din Oțel Inoxidabil Tijă Multifuncțional Dreptunghi De Rotație De 360° Perii (De Culoare : C)

Mop Microfibra Lavabila Reutilizabile Mop Cap Durabile Din Oțel Inoxidabil Tijă Multifuncțional Dreptunghi De Rotație De 360° Perii

RON 340.48
En el almacén

Din mărfuri

[Superfin fibra] - mop cap adoptă reutilizabile extrafin fibre, care are o capacitate puternică de decontaminare și de absorbție a apei de performanță.Se poate absorbi praful, de praf, păr și umiditate, și pătrunde adânc în fisuri, absorbind mai multă mizerie decât plat articole de unică folosință. [Reutilizabile mop cap] - mop capul este moale, durabil si lavabil la mașină, care efectiv prelungește durata de viață a mop, economisește bani, și nu poluează mediul înconjurător. [360° rotație] - convenabil mop rotativ cap este perfect pentru rapid și ușor de a scoate murdăria cea mai persistentă, pete de ulei și pigmenți în greu-la-ajunge la colțuri de casă.Aduce un mediu curat. [Revenire automată] - revenire Automată design, poate fi agățată pe perete, ușor să se usuce, să se ridice de stocare, a economisi spațiu. [Multifuncțional de curățare] - Potrivit pentru Gresie, Marmura, Lustruit Beton, Piatră, Laminat, Lemn, Vinil, LVT (Luxury Vinyl pardoseală de Gresie) și pardoseli Ceramice. [PRODUS PARAMETRU]Rod Material : otel steel Mop material : PP Plastic[caietul de sarcini]A : Mop + pânză de curățare*2 B : Mop + pânză de curățare*6 C : Mop + pânză de curățare*10[AVANTAJUL NOSTRU]Ușor de instalat.Puternic de adsorbție.Ergonomia mânerului.Mare de curățare.Profesional service post-vânzare : dacă acesta este produsul sau serviciul nostru, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom răspunde în termen de 24 de ore și te face fericit.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie