0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
MJCFHST 100buc de Unică folosință din Nitril Mănuși de Lucru de Calitate Alimentară Cauciuc Natural de Curățare de uz Casnic de Laborator Alb M Îngroșa (Culoare : F-1, Marime : M)

MJCFHST 100buc de Unică folosință din Nitril Mănuși de Lucru de Calitate Alimentară Cauciuc Natural de Curățare de uz Casnic de Laborator

RON 159.60
En el almacén

Din mărfuri

Numărul de Model mănuși de Unică folosință.Grosime Subțire.Material Exterior Din Cauciuc.Utilizarea De Curățare.Material Neopren.Numărul de Model de Unică folosință gloves Thickness Thin Outer Material Rubber Usage Cleaning Material Neoprene Precautions : 1. Acest produs se vinde doar mănuși de unică folosință, alte elemente sunt necesare pentru fotografiere.2. Pentru non-probleme de calitate, acest produs nu este returnabil.3. Manual de măsurare a produsului va produce o eroare de 1-3 cm, ceea ce este normal.4. Produse noi, stiluri noi, cumpara cu incredere.5. Dacă nu există nici un prejudiciu, vă rugăm să ne contactați în primul rând și vom folosi cea mai rapidă soluție pentru toată lumea.6. Timpul de livrare este de aproximativ 15 zile lucrătoare.Nici o restituire este acceptat de mai mult de 30 de zile.7. Dacă nu ați primit produsul în termen de 30 de zile, puteți să ne lăsați un mesaj și vă vom răspunde în termen de 24 de ore.Sfat : din Cauza condițiile de fotografiere, de lumină și de condițiile de iluminare poate cauza diferențelor de culoare, iar produsele sunt în principal produse fizice.Bine ati venit la magazinul nostru, va vom aduce frumos gifts Love, se adauga la cos!.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie