0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Mini Proiector Portabil HD 1080P LED Proiector HDMI USB proiectoare Home Cinema cu un Difuzor,pentru Interior și Exterior, Proiector de Film Perfect pentru Petrecere Acasă Călătorie Camping (SUA)

Mini Proiector Portabil HD 1080P LED Proiector HDMI USB proiectoare Home Cinema cu un Difuzor,pentru Interior și Exterior, Proiector

RON 245.98
En el almacén

Din mărfuri

【Ecran reglabil】ecran mic la mare ecran. 20-60 inch, ecran de proiecție, se poate regla ecranul în funcție de nevoile dumneavoastră. 【Reflexie difuză imagistica】proiector proiecte sursa de lumină pe un perete alb sau perdea, și după reflexie difuză în ochi, este mai puțin iritant pentru ochi, și nu este ușor să oboseală pentru o lungă perioadă de timp. 【Multiple-Interface Chinese, engleză și alte 23 de limbi. 【Vorbitor】organismul vine cu un difuzor HD de proiecție visi pe. 【mai multe formate media】Suport muzica, video, imagini, text formate media.Minunat de însoțire, ecran mic la mare ecran. 20-60 inch, ecran de proiectie, puteți regla ecranul în funcție de nevoile dumneavoastră.De reflexie difuză imagistica, proiector proiecte sursa de lumină pe un perete alb sau perdea, și după reflexie difuză în ochi, este mai puțin iritant pentru ochi, și nu este ușor să oboseală pentru o lungă perioadă de timp.De dimensiuni mici, mare înțelepciune, bogat interfețe, se pot conecta diverse dispozitive.Organismul vine cu un difuzor HD de proiecție visi pe.Suport pentru mai multe formate media (muzică, video, imagini, text).Mai multe format de fișier de analiză, furnizarea de cât mai mult confort posibil pentru utilizarea de zi cu zi.

Este mai mare decât informațiile

Material:
ABS
Imaging Technology:
LCD
Resolution:
320*240 Brightness
Light Source Type:
LED
Language:
Chinese, English and other 23 languages
Projection Size:
24-60 inches
Projection Distance:
0.8-2M
Projection Ratio:
4
Contrast:
800
Machine Power:
10W ~ 24W (M A X)
Input Interface:
USB/TF/HDMI/AV
Interface Output:
headphones
Input Voltage:
12V-2A
Host Size:
135*100*60MM
Function:
It can read U disk, mobile hard disk, SD card, three-in-one AV cable with set-top box, DVD, etc., HDMI interface computer and other wiring connection.
Product Size:
13.5 * 10 * 6.0 cm / 5.3 * 3.9 * 2.4 in
Package Weight:
520 g
Package list:
1 * Mini Projector :
1 * Remote Control :
1 * o Cable :
1 * Plug :
1 * English Manual :

Produse din categorie