0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Mic Motor Electric RV30 / RV40 DC 12V / 24V 90W Worm Gear Motor Cu Auto-blocare Cuplu Mare de Metal Gear Reductor CW/CCW 21-420RPM (Viteza(RPM) : 140 RPM, Tensiune(V) : 12V DC (RV40))

Mic Motor Electric RV30 / RV40 DC 12V / 24V 90W Worm Gear Motor Cu Auto-blocare Cuplu Mare de Metal Gear Reductor CW/CCW 21-420RPM

RON 693.96
En el almacén

Din mărfuri

Material de încredere : în principal din metal fier, generator de motor este mic în dimensiuni, scăzut zgomot, stabil de performanță, de mare în cuplu, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp. 1. Worm gear motor are o funcție auto-blocare, chiar dacă nu există nici o energie electrică în motor, arborele de ieșire nu se va muta, care este, acesta este auto-blocare. 2. Cutia de viteze a arborelui de ieșire a arborelui motor este dispus vertical.Global ultra-dificultati de motorul de viteze a arborelui de ieșire este mult mai comun.Unele dimensiuni de instalare în acest sens trebuie să fie foarte adaptat. 3. Ieșirea formularul de această serie de cutii de viteze este proiectat de către utilizatori, cu propriile lor arborelui gauri pentru a facilita stânga și la dreapta de ieșire arbori, sau în formă de dublă ieșire arbori. 4. Ușor de instalare, flexibil și convenabil, performanță superioară și convenabil de întreținere.Foarte potrivit pentru experimente, pot satisface nevoile dumneavoastra diferite, și de a face proiecte științifice mai interesting Note : cea mai mică de viteză, cu atât mai mare torque Model : 5 D90 GN-RV30 / RV40 Rated tensiune : DC 12 V / 24 VNo-viteza de încărcare : 21rpm, 35rpm, 42rpm, 70rpm, 105rpm, 140rpm, 210rpm, 280rpm, 420rpm Power : 90 WMotor diametru : 80mm Output diametru ax : RV30 este de 14mm, RV40 este 18mm Speed de ajustare : yes CW / CCW : Yesfeature : 1. Worm gear motor are o funcție auto-blocare, chiar dacă nu există nici o energie electrică în motor, arborele de ieșire nu se va muta, care este, acesta este auto-blocare.2. Cutia de viteze a arborelui de ieșire a arborelui motor este dispus vertical.Global ultra-dificultati de motorul de viteze a arborelui de ieșire este mult mai comun.Unele dimensiuni de instalare în acest sens trebuie să fie foarte adaptat.3. Ieșirea formularul de această serie de cutii de viteze este proiectat de către utilizatori, cu propriile lor arborelui gauri pentru a facilita stânga și la dreapta de ieșire arbori, sau în formă de dublă ieșire arbori.4. Ușor de instalare, flexibil și convenabil, performanță superioară și convenabil de întreținere.5. Funcționare stabilă, cu zgomot redus, și durabil.6. Puternic disponibilitate, siguranță și fiabilitate.7. Acesta este utilizat pe scară largă în windows, ușă openers, mici vinciuri și alte ocazii.Pachetul Inclus : 5 D90 GN-RV Worm Gear Motor * 1 BUC (cu Excepția arborelui de ieșire).

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie