0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Masina pentru sugari Pad, Gros și Moale de Bumbac Perna Suport Gat, Portabil Cărucior pentru Copii Car Toddler Carucioare(Gri)

Masina pentru sugari Pad, Gros și Moale de Bumbac Perna Suport Gat, Portabil Cărucior pentru Copii Car Toddler Carucioare(Gri)

RON 139.58
En el almacén

Din mărfuri

Realizate cu bumbac de înaltă calitate.Nu este dăunătoare pentru copil drăguț.Există perne moi pe ambele părți pentru a preveni copilul de la sprijinindu-se la stânga și la dreapta atunci când ședința.Întreaga pad pot fi spălate de mână‑și spălată în mașina de spălat, nu se tem de a scuipa lapte și salivă, ușor să se spele.De înaltă elastic de proiectare, copilul se va simti mult mai confortabil atunci când îl folosiți.Gros și suficient de moale, puternic, rezistență la șoc, tesatura moale și confortabil, de îngrijire pentru pielea delicata a bebelusului.Caracteristică : 1. Gros și suficient de moale, puternic, rezistență la șoc, tesatura moale și confortabil, de îngrijire pentru pielea delicata a bebelusului.2. Există perne moi pe ambele părți pentru a preveni copilul de la sprijinindu-se la stânga și la dreapta atunci când ședința.3. De înaltă elastic de proiectare, copilul se va simti mult mai confortabil atunci când îl folosiți.4. Întreaga pad pot fi spălate de mână‑și spălată în mașina de spălat, nu se tem de a scuipa lapte și salivă, ușor să se spele.5. Realizate cu bumbac de înaltă calitate.Nu este dăunătoare pentru copil drăguț.Caietul de sarcini : Stare : 100% de Brand Nou Tip de Element : Copil Cărucior Scaun Cushion Optional Culoare : Gri, blue Function : Cărucior pernă, baby scaun de siguranță cushion Material : Cotton Size : Aprox. 17 x 59 x 41cm / 6.7 x 23.2 x 16.1 in Suitable pentru : Copil, Nou-născut.Lista de pachete : 1 x Cărucior pentru Copii Perna Scaunului.

Este mai mare decât informațiile

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Baby Stroller Seat Cushion
Optional Color:
Gray, blue
Function:
 Stroller cushion, baby safety seat cushion
Material:
Cotton
Size:
Approx. 17 x 59 x 41cm / 6.7 x 23.2 x 16.1in
Suitable for:
Baby, Newborn.
Package List:
1 x Baby Stroller Seat Cushion :

Produse din categorie