0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
MAREA ARTĂ® Poster - Istorice Hartă a Lumii Vechi de Școală Istorică Harta Lumii Glob Antic de Epocă Utilizate Uite Atlas Harta Lumii Glob Decor Perete Poza Din A2 (42 x 59,4 cm / 16,5 x 23.4 in)

MAREA ARTĂ® Poster - Istorice Hartă a Lumii Vechi de Școală Istorică Harta Lumii Glob Antic de Epocă Utilizate Uite Atlas Harta Lumii

RON 239.98
En el almacén

Din mărfuri

????Dimensiuni și calitate : 59,4 cm x 42 cm / 23.4 x 16.5 în - 1 bucată ✔ DIN poster A2.Made in Germany, cu culori strălucitoare pe 170g hârtie de calitate.Fiecare comandă include o suplimentare de poster din New York în dimensiune 42 x 119 cm / 46.9 x 16,5 in. ????Recomandat de montaj cu banda dublu adeziva, poster benzi, poster tac pe tapet existente/perete sau altă suprafață.Încadrarea posibil.Encadrement posibil. ????Permanent de montare : spray adeziv pe partea din spate a posterului și apoi stick la lemn, plută sau MDF.Asigurați-vă că apăsați bule fine și ridurile (de preferință cu o cârpă.). ✔ Utilizare : Ideal ca un fundal sau fundal.Decoreaza-ti camera de zi, dormitor, sufragerie, birou, bucatarie sau hol (decor adecvat pentru o sală de așteptare la fel de bine).Astfel de copii sunt motive sunt ideale pentru camera de joaca, camera de schimb, chiar și un colț sau pepinieră.Perfect ca un cadou pentru prieteni, familie, colegi sau pentru copilul lor. ????Conținutul pachetului : 1 poster in marime Din A2, 1 poster din New York.Atentie : Ambalajul este format dintr-o suplimentare poster să taie.Roll-up cu atenție și complet.Urmați instrucțiunile de pe rola.Toate posterele sunt laminate si sunt din interiorul cilindrului. (NU CONTINE LIPICI).Dimensiune : 23.4 x 16,4 în - 1 parte | Culoare : 41 - Harta Lumii Aspect Istoric.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie