0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Lyplus Clar Ocupe Bea Cupa Pungi de Plastic, Bea Transport Ambalare Saci de Cafea/Suc/Ceai, Portabil suport pentru Bar cafenea Livrare, Pachetul Pungi Ia-Out Suport pentru pahare (600pcs, Dublu Cana)

Lyplus Clar Ocupe Bea Cupa Pungi de Plastic, Bea Transport Ambalare Saci de Cafea/Suc/Ceai, Portabil suport pentru Bar cafenea Livrare,

RON 175.98
En el almacén

Din mărfuri

Lyplus Bea Transportator : Bea pungi de plastic cu mânere, perfect pentru a transporta până la câteva băuturi calde sau reci, în același timp.Utilizarea pe scară largă : se Pot organiza diferite cupe de dimensiuni variind de la 8oz să 26oz cu ușurință. (600pcs, Dublă ceașcă de cafea, 10.2" H x 11.8"W).Robust : din mare de plastic, spre deosebire de alte saci subtiri sau papirus tăvi, cupa nostru pungi nu va rupe sau colaps.Test : Am făcut un test de sarcină pentru saci pentru a se asigura băuturi livrare în condiții de siguranță cu nici o picătură.Eficient&Conomical : Lyplus pliat bea desfășoară face ținând băuturi ușor și de a salva spațiu, perfect pentru furnizarea de confort pentru client.Alege Lyplus : Profesional saci asigura cupe băutură în loc prevenind scurgerile.Durabil bea pungi sunt perfecte pentru servicii de livrare produselor alimentare, uber mănâncă, usa dash, stadioane, magazine de cafea, suc de baruri și mai mult!. 100 BUC, 6.2x10.2". 500 BUC, 6.2x10.2".Se potrivesc pentru : cele Mai multe Cupe Băuturi Din 8oz să 24oz, 240~680ml. 100 BUC, 11.8x10.2". 600 BUC, 11.8x10.2".Se potrivesc pentru : cele Mai multe Cupe Băuturi Din 8oz să 24oz, 240~700 ml.Paharul nostru de Pungi de Transport sunt cele mai bune instrumente pentru realizarea de băuturi calde sau reci pentru a merge.Este un proiect foarte util pentru obtinerea de elemente pentru a merge la un restaurant sau livrări.De utilizare a produselor noastre pentru a preveni scurgerile de lichid, ajută la protejarea cupe de orice nedorite picături, sau doar pentru comoditatea de a transporta două căni cu o singură mână.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie