0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Luroze Hârtie Suport pentru pahare Integrat de Turnare Ceașcă de Hârtie Dispenser pentru Magazine de Ceai pentru Magazine de Cafea pentru Bauturi Magazine pentru micul Dejun Magazine(Negru)

Luroze Hârtie Suport pentru pahare Integrat de Turnare Ceașcă de Hârtie Dispenser pentru Magazine de Ceai pentru Magazine de Cafea

RON 177.20
En el almacén

Din mărfuri

Acesta poate stoca cafea, pahare de hârtie și lapte cesti de ceai pentru a păstra suprafața de lucru curat și ordonat.Poate separa pahare de hârtie și capace, potrivit pentru cafenele, magazine de ceai, mic dejun magazine, magazine de băuturi, etc. Realizate din plastic de înaltă calitate, materiale, durabil în uz și durată lungă de viață.Pahare de hârtie pot fi stocate cu susul în jos de pe raft, care poate în mod eficient și de a facilita scoate cupe.Integrat de turnare, tehnologia superbă, suprafață netedă, poate fi plasat pe masă fără probleme.Caracteristică : 1. Pahare de hârtie pot fi stocate cu susul în jos de pe raft, care poate în mod eficient și de a facilita scoate cupe.2. Realizate din plastic de înaltă calitate, materiale, durabil în uz și durată lungă de viață.3. Acesta poate stoca cafea, pahare de hârtie și lapte cesti de ceai pentru a păstra suprafața de lucru curat și ordonat.4. Poate separa pahare de hârtie și capace, potrivit pentru cafenele, magazine de ceai, mic dejun magazine, magazine de băuturi, etc. 5. Integrat de turnare, tehnologia superbă, suprafață netedă, poate fi plasat pe masă fără probleme.Caietul De Sarcini : Stare : 100% De Brand New Item Tip : Cupa Holder Material : Plastic Color : Black Weight : Aprox. 2036g / 71.8 oz Product Dimensiune : Aprox. 38x29x11cm / 15.0x11.4x4.3intr-Lista de pachete : 1 x Cana Holder Note : 1.Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.2.Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Este mai mare decât informațiile

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Cup Holder
Material:
Plastic
Color:
Black
Weight:
Approx. 2036g / 71.8oz
Product Size:
Approx. 38x29x11cm / 15.0x11.4x4.3in
Package List:
1 x Cup Holder :
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Produse din categorie