0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
LIZI Rafturi de Bucătărie Raft Raft de Depozitare Raft de Depozitare de uz Casnic Aterizare de Colț din Oțel Inoxidabil Multi-Strat (Size : 134cm)

LIZI Rafturi de Bucătărie Raft Raft de Depozitare Raft de Depozitare de uz Casnic Aterizare de Colț din Oțel Inoxidabil Multi-Strat

RON 339.82
En el almacén

Din mărfuri

Planul începe de la data achiziționării.Produs daune din accidente, pete, rupturi, și lacrimile sunt acoperite din prima zi.Produs avarii și defecțiuni sunt acoperite după garanție de producător.Fără costuri suplimentare pentru reparatii - piese de schimb, forței de muncă, și de transport maritim sunt toate incluse.Ușor susține procesul - depune o cerere oricând 24/7 prin intermediul app mobil, on-line sau prin telefon.Anula oricând, rambursare completă în termen de 30 de zile.Valori cu cadouri. * Design rezonabil : Cu acest multi-strat din oțel inoxidabil, puteți rapid și ușor crește dulap de bucătărie spațiu de stocare și să utilizeze pe deplin de spațiu colț. *Puternic și robust : Fabricat din otel robust, cu un high-gloss rugină-dovada finisaj cromat.Ridicarea pad poate fi folosit pentru depozitarea stabilă pe sol. * Măsurare dimensiuni : inaltime 44cm / 74cm / 104cm / 134cm, dantelate suprafață 47cm, trebuie să fie instalat, strat 2 / 3 / 4 / 5 straturile pot fi selectate. * Versatilitate : de mare capacitate oale și tigăi, cuptoare cu microunde, cuptoare, vapoare, etc. *Proiectare în condiții de siguranță : Creșterea de sus parapet pentru a preveni obiecte la care se încadrează.Nume : Shelf Material : Inox steel Installation metoda : assembly Number de straturi : 2/3/4/5 layers Category : Inaltime 44cm / 74cm / 104cm / 134cm Suitable ocazii : bucătărie, baie, etc. Notă : dimensiunea de măsurare manual, va avea o eroare de 1-3cm.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie