0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Lengtimo Moda Stilou și Creion, Creion Cana pentru Copii sau Machiaj Perie Titular pentru Femei, Durabil Stand Birou Organizator de Stocare Cadou pentru Birou, sala de Clasă, Acasă(Roz)

Lengtimo Moda Stilou și Creion, Creion Cana pentru Copii sau Machiaj Perie Titular pentru Femei, Durabil Stand Birou Organizator de

RON 9.98
En el almacén

Din mărfuri

【Moda de Design】Acest suport de pixuri are un design anti-alunecare și o textură mată.Acest suport de creioane desktop papetărie organizator este mic, dar foarte robust, simple, atractive, forma patrata,design clasic si culori decora camera ta. 【Multi-Funcție】este perfect pentru a deține aproximativ 15 pixuri sau creioane,foarfeca,telecomenzi .Perfect pentru stocarea pensule de machiaj, lacuri de unghii, rujuri și alte mici obiecte personale și care va rochie de până dvs. de birou și de birou într-un mod simplu și elegant. 【Calitate Premium】Realizate din PVC de înaltă calitate ,durabil și puternic, mai presus de toate,rezistență la rupere și două culori clasice cusute împreună. 【Marimea perfecta】2.75 x 4.13 x 3.75 cm.Mare pentru fiecare birou, nici prea mare nici prea mic.Mare de stocare cupa, chiar folosit ca fetele de machiaj perie titular. 【Cadou Perfect】este util pentru viața noastră, aducând funcție și stil pentru camera noastră de zi .Acest sofisticat suport de creion va fi cel mai bun cadou pentru cineva, copii în viața ta ca și colegii, prietenii, profesorii sau pe cineva în birou.Ideal papetărie organizator cadou.De ce alegem Stilou și Creion?.Un elegant suport de creion potrivit pentru Creion Cana pentru Copii sau Machiaj Perie Titular pentru Femei, Durabil Stand Birou Organizator de Stocare Cadou pentru Birou, sala de Clasă, Acasă și dimensiune adecvată poate plasa pixuri, rigle, foarfece și alte consumabile de birou.Nostru creion desktop papetărie organizator este mic, dar foarte robust, simple, atractive, forma patrata,design clasic si culori decora camera ta , te face sa te simti delicat și texturate.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie