0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
La Esmeralda Balet Profesionist din Lemn de Pin Picior Brancarde Set de Dansatori, Elastice de Întindere Bandă, Două Tampoane, Picior Curea, Geanta de transport si Cutie de Cadou.

La Esmeralda Balet Profesionist din Lemn de Pin Picior Brancarde Set de Dansatori, Elastice de Întindere Bandă, Două Tampoane, Picior

RON 137.90
En el almacén

Din mărfuri

La Esmeralda Profesional Destinat pentru : 1. 22cm mai sus picioarele de bărbați și femei. 2.Acesta exercițiu glezna, balet, dans latino, dans din buric, yoga și alte dansatori. 3. - Ar fi mai perfect profesionale de inalta glezna dansator de balet. 4. Sper glezna mai blând falnic direct iubitorii. 5. Se aplică la utilizarea de balet clasic și alți dansatori de dans.La Esmeralda Picior Targă Pachetul inclus : 1 x Picior de Balet targă ,1 x Trageți de Curea, Elastic 1 x Targă trupa ,2 x Pad Cauciuc Adaptoare, 1 x pungi de Catifea, 1x Cutie Cadou.La Esmeralda Balet picior targă, în principal concentrate pe degetele de la picioare, picioare și picioare, glezna presiune, împinge și trage-pe glezna, simt întinzându-se funcția de picior mușchii și ligamentele; manșon de Cauciuc și bandă de tensiune poate ajuta la completarea greu de instruire; 2 tampoane de spumă poate atenua formare durere.La Esmeralda jos targa este un antrenament perfect Ajutor pentru Balet, Dans, Majorete, Gimnastica, Yoga, și multe altele.Acesta este un Mare plus la orice dansator de accesorii.Piciorul targă va împinge la nivelul următor.La Esmeralda Profesionale Picior Targă : Importate de înaltă busteni de calitate, de mare duritate, rezistență la uzură, textură frumoasă.care permite nu numai picioare flexibile, de asemenea, ajută la consolidarea piciorului, genunchiului și mușchii picioarelor.Dispozitiv de formare - Ergonomic design curba, se potrivesc cu piciorul și piciorul perfect.Manșonul de cauciuc și bandă de tensiune poate ajuta pentru a termina de formare greu.La Esmeralda Balet Picior Întindere : Log bloc de tăiere turnare, măcinare fină, moale mâner, îngrijire intimă.Este Unisex.Eficiența de formare, permițându-vă să rapid perfectă.Vă puteți bucura, de asemenea, utilizarea de piciorul targă în mod mai eficient și cu mai mult confort.La Esmeralda Profesionale Picior Targă : se concentrează în Principal pe degetele de la picioare și de picioare și de picioare glezna cuib de presiune, împinge și trage, picioarele din spate, în glezna și picioarele, mușchii spatelui și ligamentele întinde funcție.Personal instrument portabil pentru a îmbunătăți picioare de Dansatoare de Balet și Gimnastică.Ergonomic design curba, măcinare fină, face sa te simti mai confortabil Potrivit Pentru Yoga, Burta, latino, Balet, Picior de Formare Coroana.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie