0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Kaidanwang Ceramice Borcane de Depozitare/Caddy Containere de Depozitare a Alimentelor,Ceramice Etanș Capacul Recipientului de Stocare de Bucatarie Candy Recipient Borcan pentru Condimente, Ceai, Cafea, Prăjitură cu Nuci Cereale Nod (de Culoare : A)

Kaidanwang Ceramice Borcane de Depozitare/Caddy Containere de Depozitare a Alimentelor,Ceramice Etanș Capacul Recipientului de Stocare

RON 238.72
En el almacén

Din mărfuri

Aceasta ajută la economisi spațiu și să păstreze bucătărie ordonat, adăugând în același timp o atingere clasic pentru orice decor. ★ Ceramica sunt mai fine, mai sănătoasă, mai sigură și mai ușor de curățat decât materiale plastice.Capac etanș previne aer la intrarea, crearea unui mediu închis și păstrarea conținutul uscat. ★ Pentru stocarea toate tipurile de cereale, biscuiți, zahăr, ceai, migdale, cafea, făină, condimente, gemuri, fructe uscate, etc., pentru a satisface nevoile de zi cu zi. ★ Făcute de frumos robust ceramica, puteți potrivi cu ușurință existente, tacâmuri și ustensile de bucătărie pentru a menține bucatarie organizat. ★ Închis alimente rezervoarele de depozitare sunt ideale pentru depozitarea și conservarea cerealelor, biscuiți, zahăr, ceai, migdale, cafea, făină, condimente, gemuri, fructe uscate, etc. pentru a satisface nevoile de zi cu zi.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie