0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
JVC cu Adevărat Pavilioane Wireless Căști, Bluetooth 5.0, Rezistență la Apă(Ipx5), Viata Lunga a Bateriei (4+10 Ore), Sigură și Confort se Potrivesc cu Spuma de Memorie, Căști - HAA10TB (Negru)

JVC cu Adevărat Pavilioane Wireless Căști, Bluetooth 5.0, Rezistență la Apă(Ipx5), Viata Lunga a Bateriei (4+10 Ore), Sigură și Confort

RON 78.36
En el almacén

Din mărfuri

Superioare de conectivitate - Bluetooth 5. 0, dispozitive pot utiliza viteze de transfer de date de până la 2 Mbps, care este dublu Bluetooth 4. 2 Suporturi.Dispozitivele pot comunica, de asemenea, pe distanțe de până la 800 de picioare (sau 240 de metri), care este de patru ori la 200 de metri (60 de metri) a permis prin Bluetooth 4. 2. Comfort fit sfaturi - include 2 seturi de spuma de memorie, căști, plus 3 seturi de standard pavilioane sunt de asemenea incluse.Asigura o potrivire perfecta pentru sunet si confort.Viata lunga a bateriei - până la 14 ore de viață a bateriei.Puteți asculta fără fir timp de până la 4 ore, apoi încărcați oricând sau oriunde, prin intermediul programului compact realizarea/caz de încărcare de 10 ore mai mult.Total de 14 de ore de viață a bateriei.Simplu conectați - scoateți căștile interne de caz și în mod automat de alimentare și conectați-vă la dispozitiv.Simplu și ușor!.Voice assistant - asistent de voce compatibile caracteristică vă permite să vă bucurați de confortul și avantajele de personal digital assistants.Notă : vă Rugăm să verificați culoarea Misty gray pentru o asociere video.Simplu conectați Lucrările cât mai curând vă scoateți căștile interne de caz.Ei automat de alimentare și conectați.Include 5 seturi de muguri ureche pentru o potrivire personalizata. 2 din spumă cu memorie dimensiuni + 3 confort sfaturi de ureche.Asistent de voce compatibile.De viață a bateriei de până la 14 ore folosind reîncărcare caz.Bluetooth 5. 0, dispozitive pot utiliza viteze de transfer de date de până la 2 Mbps, care este dublu Bluetooth 4. 2 Suporturi.Dispozitivele pot comunica, de asemenea, pe distanțe de până la 800 de picioare (sau 240 de metri), care este de patru ori la 200 de metri (60 de metri) a permis prin Bluetooth 4. 2.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie