0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
JVC cu Adevărat Pavilioane Wireless Căști, Bluetooth 5.0, Rezistență la Apă(Ipx5), Viata Lunga a Bateriei (4+10 Ore), Sigură și Confort se Potrivesc cu Spuma de Memorie, Căști - HAA10TH (Misty Gray)

JVC cu Adevărat Pavilioane Wireless Căști, Bluetooth 5.0, Rezistență la Apă(Ipx5), Viata Lunga a Bateriei (4+10 Ore), Sigură și Confort

RON 78.38
En el almacén

Din mărfuri

Superioare de conectivitate - Bluetooth 5. 0, dispozitive pot utiliza viteze de transfer de date de până la 2 Mbps, care este dublu Bluetooth 4. 2 Suporturi.Dispozitivele pot comunica, de asemenea, pe distanțe de până la 800 de picioare (sau 240 de metri), care este de patru ori la 200 de metri (60 de metri) a permis prin Bluetooth 4. 2. Comfort fit sfaturi - include 2 seturi de spuma de memorie, căști, plus 3 seturi de standard pavilioane sunt de asemenea incluse.Asigura o potrivire perfecta pentru sunet si confort.Viata lunga a bateriei - până la 14 ore de viață a bateriei.Puteți asculta fără fir timp de până la 4 ore, apoi încărcați oricând sau oriunde, prin intermediul programului compact realizarea/caz de încărcare de 10 ore mai mult.Total de 14 de ore de viață a bateriei.Simplu conectați - scoateți căștile interne de caz și în mod automat de alimentare și conectați-vă la dispozitiv.Simplu și ușor!.Voice assistant - asistent de voce compatibile caracteristică vă permite să vă bucurați de confortul și avantajele de personal digital assistants.Simplu conectați Lucrările cât mai curând vă scoateți căștile interne de caz.Ei automat de alimentare și conectați.Include 5 seturi de muguri ureche pentru o potrivire personalizata. 2 din spumă cu memorie dimensiuni + 3 confort sfaturi de ureche.Asistent de voce compatibile.De viață a bateriei de până la 14 ore folosind reîncărcare caz.Bluetooth 5. 0, dispozitive pot utiliza viteze de transfer de date de până la 2 Mbps, care este dublu Bluetooth 4. 2 Suporturi.Dispozitivele pot comunica, de asemenea, pe distanțe de până la 800 de picioare (sau 240 de metri), care este de patru ori la 200 de metri (60 de metri) a permis prin Bluetooth 4. 2.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie