0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
JUSTSHENGKUANG 6Pcs Aluminiu Epocă Soclu de Lumină Practice de E-27 E-26 Titularii de Lampă pentru Acasă Titularul de Lampă (Culoare : Crom)

JUSTSHENGKUANG 6Pcs Aluminiu Epocă Soclu de Lumină Practice de E-27 E-26 Titularii de Lampă pentru Acasă Titularul de Lampă (Culoare

RON 113.20
En el almacén

Din mărfuri

Instalarea este simplă, și poate fi instalat direct, fără unelte complicate.Se potrivesc Perfect.Instalarea este simplă și rapidă.Doar înlocui pe cea originală. - Usor de instalat, camera ta va fi umplut cu o mare iluminat. - Aplicabile pentru standard bec cu E27 E26 lampa de bază. - Această lampă soclu cu dimensiuni compacte, design simplu, dar practic în utilizare.Produsele noastre sunt ușor de instalat și poate fi instalat direct, fără unelte complicate.Bine ati venit la buy Description Vintage lampă soclu, cu aspect antic, compatibil with E27 E26 bază becuri, potrivit decorative pentru DIY pandantiv de iluminat de proiecte.schimbare lampa soclu, ai putea decora camera ta într-un retro sau stil industrial.Face casa ta nouă acum și apoi.Caracteristici - Material : Aluminiu.- Dimensiune : Aproximativ 7.00 X5.00 X5.00cm/ 2.75 X1.97 X1.97inch.- Proprietăți : 250 V, 250 W.- Usor de instalat, camera ta va fi umplut cu o mare de iluminare.- Aplicabile pentru standard bec cu E27 E26 lampa de bază.- Această lampă soclu cu dimensiuni compacte, design simplu, dar practic în utilizare. - Fabricat cu superioara material aluminiu, păstrați-l pentru un termen lung. - Aplicate pe scară largă pentru cafenea, bucatarie, restaurant si orice alt decor de epocă loc.6 x lumina titularii.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie