0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Instrument portabil Caseta 13-Inch Scule Dovada de Apă Multi-Compartiment Instrument de Buzunar Geanta cu Curea de Umăr Geanta cu scule pentru Instrument și o Parte Depozitare Instrument de Stocare și Organizare (Dimensiune : 17-Inch)

Instrument portabil Caseta 13-Inch Scule Dovada de Apă Multi-Compartiment Instrument de Buzunar Geanta cu Curea de Umăr Geanta cu scule

RON 176.40
En el almacén

Din mărfuri

Cu acest instrument organizator, instrumentele împrăștiate pot fi stocate într-o manieră ordonată, ea face lucrurile mai ușor pentru tine de a găsi diferite instrumente.Durabil și rezistent la uzură de înaltă densitate oxford pânză și strat impermeabil.Zona mânerului este armat pentru durabilitate maximă,împletit și mai puternic portante putere. 5 rezistent la uzura picioare și strat impermeabil pe jos pentru un mediu de lucru necorespunzător.Mai multe buzunare în interiorul și în afara, de mare capacitate, chiar și distribuție, ușor de utilizat.A lucra pe drum,astfel încât să puteți lua tot ce ai nevoie tosite locuri de muncă,Au avantajele de capacitate portanta puternic și durată lungă de viață.Nume produs : Multi-funcția de instrument de bag Product material : de înaltă densitate Oxford cloth Product culoare : negru orange Scope de aplicare : familia, atelierul, piscină întreținere, site-ul de construcție, cutie de pescuit, etc. prompt : 1. Vă rugăm să verificați dimensiunea și culoarea înainte de a cumpăra.2. Cu excepția toolbox se arată în fotografie de produs, alte elemente nu sunt incluse.3. Vă rugăm să rețineți că, din cauza monitoare diferite, ușoară aberatiile cromatice pot să apară, vă rugăm să înțelegeți.4. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-0-1cm diferenta, multumesc.5. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail și vom rezolva problema cât mai curând posibil.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie