0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
HANJIANFEI Nas si Frunte tuns Tuns – Nedureros Spranceana & Facial Hair Trimmer pentru Femei și Bărbați, cu Baterii Electrice Frizer (Culoare: Negru)

HANJIANFEI Nas si Frunte tuns Tuns – Nedureros Spranceana & Facial Hair Trimmer pentru Femei și Bărbați, cu Baterii Electrice Frizer

RON 59.00
En el almacén

Din mărfuri

1. Acest high-end fără fir, alimentat cu baterii de părul din nas caracteristici de înaltă luminozitate LED-uri și este fabricat din oțel de înaltă calitate; lumina vine la îndemână atunci când aveți nevoie pentru a accident vascular cerebral celor greu accesibile și greu de văzut de păr. 2. Ușor, dar puternic sistem de taiere rotativ permite părul pentru a intra în trimmer sfat din partea de sus și părțile laterale, care nu numai că ajută la podul de nas, dar protejează, de asemenea, fire de păr din sprancene, barba și urechi. 3. Veti simti distinctiv, de precizie și de calitate de acest trimmer; de înaltă calitate din oțel inoxidabil lame pot oferi cu buna ornamente, și vă poate oferi o tăiere perfectă de fiecare dată; nu smulge dureros. 4. Nostru cel mai bun rezistent la apa de design vă permite să utilizați acest tunderea instrument în duș, făcând curățarea ulterioară a lucra mai ușor și mai rapid.Acesta este cel mai bun tundere și tăiere instrument cu experiență de către bărbați tăierea părului produse.Sosirea este onoarea mea, vă mulțumesc pentru încredere și sprijin, și vă doresc o viață fericită.Nume : Multifunctional părul din nas trimmer Colour : Black Cleaning metoda : corpul wash Rated tensiune : 1.5 VSwitch : Push switch We sunt încrezător pentru a vă oferi produse de calitate, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra,dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie