0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
HANJIANFEI Ab Roller, Ab Roller Roată, Ab roti Role pentru Antrenament de Bază, Ab Echipamente de Antrenament, Ab Roller pentru Antrenament Abs, Echipamente de Fitness, Ab roti Role pentru Casa de Gimnastică (Violet)

HANJIANFEI Ab Roller, Ab Roller Roată, Ab roti Role pentru Antrenament de Bază, Ab Echipamente de Antrenament, Ab Roller pentru Antrenament

RON 319.30
En el almacén

Din mărfuri

1. Single-roata lărgirea abdominale roata puterea și frumusețea coexista, schimbă nu numai forma corpului, dar, de asemenea, temperament.Abdominale roată automată de revenire funcție, interne primăvară înăsprește și recuperări în mod automat, și automată de revenire este reseta cu ușurință. 2. Abs trainer trenuri abs 360 °, multi-unghi de formare, și schimbă direcția de muschi. 3. Fitness cu role pot fi mini-dovada și mai tăcut, blade edge textura, role de cauciuc, rezistente la uzură și non-alunecare. 4. Upgrade-gros de oțel țeavă, țeavă de oțel de grosime poate suporta mai mult în greutate și de a exercita este mai sigur. 5. Single-roata abdomen rotund, compact și nu ocupă spațiu, unisex, simplu de dezasamblare și asamblare, de formare musculare în toate aspectele.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie