0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Frumos Indoneziană Viță-de-vie Non-stick Bagheta produse de Patiserie realizate Manual din Ratan Coș de Pâine Coșuri Rotunde Ușor de Curățare Coș(basket)

Frumos Indoneziană Viță-de-vie Non-stick Bagheta produse de Patiserie realizate Manual din Ratan Coș de Pâine Coșuri Rotunde Ușor de

RON 20.38
En el almacén

Din mărfuri

1.Măiestrie excelent : Frumos lucrate manual folosind rattan naturale, absolut gratuit de vopsea și gratuit de produse chimice. 2.Netede și non-stick : Atenție artizanale pentru a expune întotdeauna suprafață netedă.Cu suficientă praf, aluatul va sta cu ușurință în formă, precum și alunecă lin pe suprafata de coacere. 3.Curățare ușoară : Utilizare cu o cârpă de linie, dacă se dorește.Fără căptușeală, coșul dumneavoastră încă nu are nevoie de mult de curățare. 4.Pur și simplu se agită excesul de făină după fiecare utilizare, și dacă aluatul a blocat, așteptați până se usucă, apoi utilizați o perie aspra pentru a-l scoate. 5.Excelent pentru afișarea și de servire pâine de franzele, baghete, și produse de patiserie. 1.Măiestrie excelent : Frumos lucrate manual folosind rattan naturale, absolut gratuit de vopsea și gratuit de produse chimice. 2.Netede și non-stick : Atenție artizanale pentru a expune întotdeauna suprafață netedă.Cu suficientă praf, aluatul va sta cu ușurință în formă, precum și alunecă lin pe suprafata de coacere. 3.Curățare ușoară : Utilizare cu o cârpă de linie, dacă se dorește.Fără căptușeală, coșul dumneavoastră încă nu are nevoie de mult de curățare. 4.Pur și simplu se agită excesul de făină după fiecare utilizare, și dacă aluatul a blocat, așteptați până se usucă, apoi utilizați o perie aspra pentru a-l scoate. 5.Excelent pentru afișarea și de servire pâine de franzele, baghete, și produse de patiserie.

Este mai mare decât informațiile

Condition:
100% brand new
Material:
Indonesian vine
Weight:
Approx.100g
Size:
11*6cm/4.33*2.36inch
  :
Package list:
1 *handmade rattan basket :
  :
Notes:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3 cm.   :

Produse din categorie