0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Franceză Zâmbet Linia de Tăiere, Acrilice Unghii franceză Tool Kit, unghiera Ghiduri cu 9 Dimensiuni, Staniless Nail Art Manichiura Marginea Trimmer (Aur)

Franceză Zâmbet Linia de Tăiere, Acrilice Unghii franceză Tool Kit, unghiera Ghiduri cu 9 Dimensiuni, Staniless Nail Art Manichiura

RON 66.00
En el almacén

Din mărfuri

Materiale - unelte sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, durabil și anti-rugină, și nu sunt ușor de rugină și se deformează în utilizarea de zi cu zi.Clippers - modelul este ușor de utilizat și convenabil franceză mic zâmbet linia de tăiere poate forma repede o perfectă față zâmbitoare.Ambele degete și degetele de la picioare poate fi folosit.Selectivă - Asta de tuns de unghii este disponibil în 3 culori, care pot satisface aproape toate nevoile dumneavoastra.Nu este nevoie pentru greoaie pași, și vă poate ajuta să completați rapid.Utilitati - Acest voinic unghii instrument funcționează foarte bine, și îl puteți folosi pentru a crea foarte clar de curățare curbe.Flexibil și perfect pentru unghii și unghiile de la picioare.Gamă largă de utilizări - manichiura frantuzeasca instrumente pot fi folosite nu numai pentru incepatori de unghii, dar, de asemenea, pentru profesionale manichiură pentru design gradient de modele, care sunt foarte potrivite pentru acasă saloane de unghii sau unghii DIY arta.Acest lucru ușor franceză cutter poate fi folosit pentru a face mult salon de unghii franceză.Ajută ascuți ascuțite curat curbe și de a crea frumoase unghii franceză.Descriere produs 1. Puteți face propriile stiluri de unghii la domiciliu pentru a economisi timp și de a face unghiile atractive. 2. Manichiura de tuns pot fi refolosite pentru o lungă perioadă de timp și vă poate ajuta să face perfect franceza unghiile de mai multe ori. 3. Există mai multe culori în instrument, puteți alege unul care ti se potriveste cel mai bine în funcție de dimensiunea de unghiile tale.Cum să utilizați : 1,se Aplică un strat de Clar Top Coat pentru unghii pat. 2,Permite roz sau alb acrilic să se usuce timp de aproximativ 15 secunde înainte de a aplica la patul unghial. 3,Utilizarea marginea trimmer de tăiere să taie un zambet perfect linie. 4,se Aplică o altă culoare pentru linia de zâmbet.Atribut produs Material : otel Inoxidabil Categorie : Unghii instrument de Culoare : Argint, aur, pline de culoare Cald memento 1. Vă rugăm să rețineți că, din cauza efectelor de iluminare, monitor brightness / contrast setări / etc e, vor exista unele mici diferente de culoare din imaginile și elementele reale.Măsurată de mână, abateri de 1-2 cm sunt posibile. 2. Vă rugăm să ne lăsați un mesaj dacă aveți orice întrebări.Vom răspunde și-ți oferim cele mai bune servicii.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie