0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
FINPAC Manșon de Silicon de Protecție Caz, Set de 2 pentru GoPro Hero 9 Negru, din Cauciuc Moale rezistent la apa de Locuințe Caz cu Curea și 2 x Capace Lentile (Negru + Legacy Teal)

FINPAC Manșon de Silicon de Protecție Caz, Set de 2 pentru GoPro Hero 9 Negru, din Cauciuc Moale rezistent la apa de Locuințe Caz cu

RON 21.98
En el almacén

Din mărfuri

【Unic de Compatibilitate】Această carcasă de protecție din silicon este conceputa pentru a se potrivi pentru Go Pro Hero 10/Erou 9 Negru de Acțiune aparat de Fotografiat.VEȚI OBȚINE : 2 x Go Pro Hero 10/9 silicon mâneci, fiecare set include : 1 x Reglabile Curea 2 x Capace Lentile 1 x Camera de Caz. (Aparatul nu este inclus). 【Silicon moale Maneca】Făcut de netedă și de înaltă reziliență cauciuc siliconic, pentru a preveni ta Go Pro Hero 10/ 9 Negru de acțiune aparat de fotografiat de la zgârieturi, lovituri și praf. 【Protecție completă】se Potrivește Go Pro Hero 10/ 9 Negru perfect, bonus 2 buc lentile oferă o protecție completă pentru obiectiv împotriva prafului și nu va afecta efectul de fotografiere. 【Precise Gaura de Poziționare】Proiectat cu precizie butonul de poziționare, robust buton de comutare, modul și de declanșare butoane pentru accesarea ușoară în timp ce sportive sau sub apă. 【Transporta ușor Pe】O reglabile curea de mare pentru purtarea și cari cu tine în timp ce călătoresc, alpinism, ciclism, schi, scufundări.Acest silicon de protecție capacul carcasei este conceput pentru a se potrivi pentru Go Pro Hero 10/ Erou 9 Negru de Acțiune aparat de Fotografiat.Făcut de netedă și de înaltă reziliență cauciuc siliconic, pentru a preveni ta Go Pro Hero 10/ 9 Negru de acțiune aparat de fotografiat de la zgârieturi, lovituri și praf. 2 x Go Pro Hero 10/ 9 Silicon Mâneci.Fiecare Set Include : 1 x Reglabile Curea 2 x Capace Lentile 1 x Camera de Caz. (Aparatul nu este inclus).Dimensiuni 3 x 1,5 x 2.1 cm, această protecție carcasă din silicon de caz este special conceput pentru Go Pro HERO 10/ 9 Negru de acțiune aparat de fotografiat.FINPAC Acoperă și Cazurile de Serie se angajează să ofere protecție pentru Sport și în aer Liber, Casa & Bucatarie, Artă, Artizanat & Cusut aparat, și esențiale.Acest silicon de protecție capacul carcasei este conceput pentru a se potrivi pentru Go Pro Hero 10/ Erou 9 Negru de Acțiune aparat de Fotografiat.Făcut de netedă și de înaltă reziliență cauciuc siliconic, pentru a preveni ta Go Pro Hero 10/ 9 Negru de acțiune aparat de fotografiat de la zgârieturi, lovituri și praf. 2 x Go Pro Hero 10/ 9 Silicon Sleeves Each Set Include : 1 x Reglabile Curea 2 x Capace Lentile 1 x Camera de Caz. (Aparatul nu este inclus).

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie