0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
EZ-gro 3 Pod de Interior, Plante de Gradina | Noastră Grădină de Plante Kit Interior Vine cu un Pre-Semanate 3 Pod Gourmet Planta Kit | EZ-gro are Peste 25 de Pre-Semanate Pod de Semințe Kituri Disponibile.

EZ-gro 3 Pod de Interior, Plante de Gradina | Noastră Grădină de Plante Kit Interior Vine cu un Pre-Semanate 3 Pod Gourmet Planta Kit

RON 83.00
En el almacén

Din mărfuri

????EZ-gro are peste 25 de Pre-Semanate Pod de Semințe Kituri pentru interior sistem hidroponic.Vom face în creștere ușoară prin furnizarea de pre-semințe de plante păstăi de soiul de alegerea ta. ????EZ-gro 3 POD de INTERIOR, PLANTE de GRADINA include : 3 pod grădină inteligent cu EZ-gro Gourrmet Planta kit.Planta kit-ul contine 3 pre-semanate păstăi de Genovese Busuioc, Cimbru și Mărar.De asemenea, un special formulat 4 oz sticla de EZ-gro e hidroponice îngrășământ conceput pentru smart grădini. ????EZ-gro 3 Pod planta de gradina este echipat cu un 15 watt full spectrum LED-uri cresc de lumină.Acesta are un sistem de circulație a apei pentru a crește de oxigen în apă.Pompa de cicluri pornit și oprit automat. ????VOM FACE în CREȘTERE UȘOR - Tot ce ai de făcut este de a umple rezervorul cu apă și se introduce pre-semințe de plante păstăi.Atunci când la timp pentru a planta a doua cultură, pur și simplu du-te la magazinul nostru și alege dumneavoastră preferat planta, salata, legume sau flori pre-semanate pod și se introduce în EZ-gro Grădină Inteligent.Creștere nu a fost niciodată atât de ușor. ???? ????Satisfacție Garantată - succesul Dumneavoastra cu produsele noastre este important pentru noi.Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, va vom returna banii.Dacă aveți întrebări cu privire la creștere, suntem fericiți să vă ajutăm.Puteți comunica cu noi prin intermediul Cumpărător-Vânzător Sistem de Mesagerie.Avem peste 40 de ani de experiență în cultivarea plantelor și suntem bucuroși să punem experiența noastră de a lucra pentru tine.Aveți cuvântul nostru.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie