0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Electrice Rotative aparat de Ras - Cap de Ras pentru Bărbați Chel Multifunctional Barba aparate de Ras Electrice Portabile fără Fir Pâine Trimmer pentru Barbati - USB Reîncărcabilă

Electrice Rotative aparat de Ras - Cap de Ras pentru Bărbați Chel Multifunctional Barba aparate de Ras Electrice Portabile fără Fir

RON 81.58
En el almacén

Din mărfuri

Proiectat ergonomic de ras poate oferi o acoperire suplimentară și multi-direcțională de ras, un bărbierit mai mare zona flexibil se potrivește contururi faciale, creând un aspect rafinat pentru tine.Puteți folosi aparatul electric de ras pentru a rade la domiciliu, nu numai pentru tundere barba, dar, de asemenea, pentru tunderea parului, coarne și sprâncenele.Economisirea de bani, efort, timp și este prima alegere a tuturor.Ușor de transportat.Pe ambalaj compact vă permite să ușor de pus în geanta ta și să-l utilizați oriunde.Design rapid de încărcare, cap de ras nevoie de doar 1,5 ore pentru a încărca complet, iar timpul de utilizare este de mult timp.Cu cablu USB de încărcare, este foarte convenabil dacă sunteți acasă, în mașină, la birou sau în deplasare.Acest aparat de ras electric este bine-a făcut, cu un aspect clasic și textura de înaltă calitate.Ca un cadou pentru tata, sot sau prieten, aceasta este o alegere bună.Caietul de sarcini : Tip de Element : Electric aparat de Ras Barba Produs Putere : 5 W Tip Baterie : Baterie cu Litiu (Incluse) Capacitate Acumulator : 800m Ah Metoda de Încărcare : USB de Încărcare Timp de Încărcare : 1,5 ore Timp de Utilizare : 90 de minute Cum să Utilizați : 1. Apăsați lung butonul, și acesta poate fi utilizat atunci când ecranul LCD se aprinde. 2. După utilizare, apăsați lung butonul pentru a opri alimentarea, apăsați butonul de lângă cuțit cap, și perie excesul rupt părul cu o perie de curățare. 3. Introduceți cablul USB în mufa la sfârșitul produsului și începe încărcarea.Atunci când este complet încărcat, ecranul va arăta că este complet încărcat.Lista de pachete : 1 x aparat de Ras Barba 1 x Instrument de Protecție a Capului Capac 1 x Cablu USB 1 x Perie de Curatare 1 x Instrucțiuni .

Este mai mare decât informațiile

Item Type:
Electric Beard Shaver
Product Power:
5W
Battery Type:
Lithium Battery (Included)
Battery Capacity:
800mAh
Charging Method:
USB Charging
Charging Time:
1.5 hours
Use Time:
90 minutes
How to Use:
1. Long press the switch, and it can be used when the LCD screen lights up. :
2. After use, long press the switch to turn off the power, press the button next to the knife head, and brush away the excess broken hair with a cleaning brush. :
3. Insert the USB cable into the socket at the end of the product and start charging. When fully charged, the display screen will show that it is fully charged. :
Package List:
1 x Beard Shaver :
1 x Tool Head Protection Cover  :
1 x USB Cable :
1 x Cleaning Brush  :
1 x Instruction  :

Produse din categorie