0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
DXIUMZHP Picior Mașini Multifuncționale Sissy Squat, Acasa, Fese Dispozitiv de Antrenament, sala de Fitness Ghemuit Ajuta Mașină, Poate Suporta 150kg (Culoare : Rosu, Dimensiune : 1285045CM)

DXIUMZHP Picior Mașini Multifuncționale Sissy Squat, Acasa, Fese Dispozitiv de Antrenament, sala de Fitness Ghemuit Ajuta Mașină, Poate

RON 110.40
En el almacén

Din mărfuri

▶Multifunctional de fitness acasa stația◀ Aceasta este o casă și comerciale, sală de fitness stație care nu trebuie sa lipseasca, prin care vă veți putea exercita muschii cu exactitate; în același timp, genuflexiuni sunt, de asemenea, una dintre cele mai bune exercitii din culturism. ▶Confortabil și în siguranță ghemuit◀ principalul cadru al nostru Deluxe Ghemuit Adânc Masina este din oțel, care este gros și stabil; moale și gros de burete învelit de cadru de sprijin, care protejează foarte mult picioarele și picioarele de la un prejudiciu; picior tampoane de cauciuc, non-alunecare și de a proteja podeaua. ▶Reglabil pe înălțime Picior Aparat de fitness◀ Înainte de a exercita, pentru a regla înălțimea de Sissy Squat cadru de sprijin în funcție de înălțimea de la picior, astfel încât standard genuflexiuni poate fi ușor de realizat, și nu mai vă faceți griji despre genunchi daune. ▶Sta-up practicanta◀ pot fi combinate cu gantere, greutate mingi, corzi elastice, etc. pentru cooperativă de formare pentru a crește exercitii de flexibilitate și nivelul de exercițiu. ▶După-vânzare de servicii◀ Noi acordăm o mare importanță pentru client experiență, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, vom răspunde la tine în termen de 24 de ore, și suntem bucuroși să vă servească.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie