0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
Dinte temporar de Reparații, Dinte Temporar Kit de Reparare Pentru Lipsă Rupt Dintii Dintelui cu Material de Umplere a Repara erorile de Lipsă(50ML)

Dinte temporar de Reparații, Dinte Temporar Kit de Reparare Pentru Lipsă Rupt Dintii Dintelui cu Material de Umplere a Repara erorile

RON 29.78
En el almacén

Din mărfuri

Material de încredere : Pe dinte temporar kit de reparare este fabricat din material de încredere, de siguranță, poate dura mai multe luni, ușor de utilizat, dinte temporar poate repara fara unelte speciale sau echipamente sunt necesare, ușor de utilizat.Folosit Pentru : dintele set de reparație este utilizat de obicei în domeniul de îngrijire, umplere temporară lipsă și rupt dinte, dinte temporar set de reparație pot asigura că proteza de dinti pentru a acoperi dinți lipsă, pentru a proteja dintii.Simplu de Utilizat : dintele set de reparație este nici tava, simplu și convenabil pentru funcționare, ușor de utilizat, majoritatea clienților sunt ușor de utilizat și poate crea un dinte nou în câteva minute.Montarea Margele : dintele set de reparație este ușor de utilizat, nu necesita instrumente speciale sau echipamente sunt necesare, fabricat de înaltă calitate și complet în condiții de siguranță material, puteți în condiții de siguranță pentru a utiliza. 3 Design Diferit : Există 3 tipuri diferite de conținut net disponibil, puteți alege în funcție de nevoile dumneavoastră, economisi timp, economisi bani, dintele set de reparație este un produs destul de util.Caietul de sarcini : Stare : 100% de Brand Nou Tip de Element : Dinte Temporar Kit de Reparare Tipul de Opțional : 10 ML, 20 ML, 50 ML 10ml (poate repara aproximativ 10 dinti), 20ml (poate repara aproximativ 20 de dinți) Timp de Întreținere : Despre-un timp câteva luni, produsul în sine nu este rezistent la uzură și rezistente la căldură, astfel încât viața de zi cu zi de utilizare nu ar trebui să fie utilizat pentru o perioadă lungă de timp Instrucțiuni de utilizare : 1. Prepara o ceasca de apa fierbinte (de preferat zahar brun sau ceai de apă, care va oferi dinților o culoare mai natural), și a pus o cantitate adecvată de proteza materiale în apă clocotită (aproximativ 2 pentru fiecare incisiv). 2. Odată cu particule albe au devenit translucide, folosiți o lingură pentru a se amestecă ingredientele în pahar și eliminați-le atunci când acestea vin împreună 3. Așezați materialul pe dinte lipsă și formă pentru a obține efectul dorit.Acorde o atenție la care se aplică un material spatele dintelui și pune-l aproape de următorii doi dinți.Acest lucru va face mai puternic. 4. După răcire la temperatura camerei, materialul devine greu și poate fi purtat pe dinți lipsă Lista de pachete : 1 x Sticla de Dinte Kit de Reparare.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie