0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
DAXINIU Dublu Mânere Tava Stabilizator de Scufundări Subacvatice Suport de Montare pentru GoPro Camera de Acțiune Carcase de Scufundări Subacvatice Fotografie aparat de Fotografiat Sistem de Accesorii (Culoare : Albastru)

DAXINIU Dublu Mânere Tava Stabilizator de Scufundări Subacvatice Suport de Montare pentru GoPro Camera de Acțiune Carcase de Scufundări

RON 369.12
En el almacén

Din mărfuri

Subacvatice tava este folosit ca o platformă de sprijin pentru locuințe subacvatice.Este un robust platforma pentru montarea sub apă video/lumini stroboscopice prin atașarea brațele la 1 inch mingea se montează.Subacvatice tava cu dual 1/4 inch șuruburi, care sunt standard pentru majoritatea carcasă subacvatică.Potrivit pentru majoritatea carcasă subacvatică produse de orice producător.Această dublă camera tava este ușor și va lucra cu aproape orice aparat de fotografiat și video combinație de lumină (Unele va necesita un adaptor suplimentar).Caietul de sarcini : Material : Aluminium Color : Negru/Albastru/Rosu/Gold Size : aprox. 282*185*57mm Product Descriere : 1. Fabricat din material de aliaj de aluminiu durabil și robust pentru utilizare.2. Subacvatice tava este folosit ca o platformă de sprijin pentru locuințe subacvatice.3. Este un robust platforma pentru montarea sub apă video/lumini stroboscopice prin atașarea brațele la 1 inch mingea se montează.4. Subacvatice tava cu dual 1/4 inch șuruburi, care sunt standard pentru majoritatea carcasă subacvatică.5. Potrivit pentru majoritatea carcasă subacvatică produse de orice producător.6. Această dublă camera tava este ușor și va lucra cu aproape orice aparat de fotografiat și video combinație de lumină (Unele va necesita un adaptor suplimentar).Notă : Echipamente și alte accesorii nu sunt included Package Incluse : 1* Mânere Duble Stabilizator Tava.

Este mai mare decât informațiile

Material:
Aluminium
Color:
Black/Blue/Red/Gold
Size:
approx. 282*185*57mm
Product Description:
1. Made of aluminum alloy material, durable and sturdy to use. :
2. Underwater tray is used as a support platform for your underwater housing. :
3. It is a sturdy platform for mounting underwater video/strobe lights by attaching arms to 1 inch ball mounts. :
4. Underwater tray with dual 1/4 inch screws, which are standard for majority of underwater housings. :
5. Suitable for majority of underwater housings produced by any manufacturer. :
6. This double camera tray is lightweight and will work with almost any camera and video light combination (Some will require an additional adapter). :
Equipment and other accessories are not included :
Package Included:
1* Dual Handles Stabilizer Tray :

Produse din categorie