0 Bunuri

Bunuri(0)

0-Bunuri
Impuesto 0.00
Entero 0.00
CV-ul de Boot Comun Cleme Clesti, Keenso Ureche Tip Boot Clamp Clește Cv Comun Clemă Banding Instalați Instrument de Auto Banding Kit(Praf Carcasa Pachet Clește)

CV-ul de Boot Comun Cleme Clesti, Keenso Ureche Tip Boot Clamp Clește Cv Comun Clemă Banding Instalați Instrument de Auto Banding Kit(Praf

RON 30.38
En el almacén

Din mărfuri

【CV-ul profesional Comun Boot Clamp Clește Discutii kit profesional pentru rapid și simplu de tensionare și asigurarea de CV boot banding curea.Potrivit pentru ureche-tip furtun clipuri găsit pe combustibil, sistem de răcire și furtunurile de vid.Poate fi de asemenea utilizat pentru asigurarea ATV-UTV boot cleme. 【Operare ușoară】 - Cu o construit în tăiere și de lichidare mecanism de benzi pot fi strânse și se taie rapid și eficient.acest instrument este esențial pentru sertizare și aplatiza cleme pe ureche tip CV-ul de boot comun cleme. 【Prindere confortabilă Discutii Grele clește cu fălci-de-oțel și de lungă format mânere din cauciuc pentru confort, non-alunecare mâner, mai puțin oboseala utilizatorului, și mai mult productivitatea.Veți primi cv-ul comun clește cu o economie de timp și bani experiență. 【Robust vă mulțumim pentru înțelegere!.

Este mai mare decât informațiile

Produse din categorie